Kenza Zouiten Subosic hyllas för semesterbilden efter graviditeten

Kenza Zouiten Subosic hyllas för semesterbilden – efter graviditeten
Kenza Zouiten Subosic är just nu utomlands med sin familj.
Nu hyllas hon för en av sina semesterbilder hon har lagt upp på Instagram.
Annons

I januari tidigare i år delade Kenza Zouiten Subosic, 28, med sig av den glada nyheten att hon och maken Aleksandar ”Aleks” Subosic, 34, väntade barn.

”Aleks och jag är upp till månen exalterade, så så glada och mest av allt TACKSAMMA att äntligen få berätta för er att vi väntar en liten mirakelbebis som anländer i början av sommaren, om allt går bra. Ord kan inte förklara hur mycket kärlek vi känner för den lilla redan” skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Kenza om sonen Nikolas födsel

Den 14 juni kom lilla Nikola till världen. De nyblivna föräldrarna delade då återigen med sig av babylyckan i ett inlägg på Instagram.

Annons
Annons

”Allt gick bra och vi är sååå kära i honom. Det är svårt att tro att han faktiskt är här, att jag fick bli en mamma efter allt. Han var värd all väntan, kamp och smärta”.

Livet som nybliven mamma har inneburit både toppar och dalar för bloggerskan. Hon valde bland annat att lägga ned sin podcast då den tog upp för mycket tid. Hon har även haft svårt att uppdatera sina social medier olika flitigt som förut av den förklarliga anledningen att sonen Nikola tar upp en stor del av hennes tid numera.

Annons

Kenza hyllas för sin bild på Instagram

Just nu befinner sig hela familjen på semester i Dubai. Kenza har uppdaterat sin Instagram med bilder på både sig själv och Nikola som nu hunnit bli fyra månader. På en av bilderna sitter Kenza i bikini på en solstol vid stranden. Hon blundar och ser ut att njuta till fullo av sin semester. Bilden har fått flera av följarna att hylla henne rejält.

”Vacker kvinna och vacker kropp”, skriver en följare.

”Du är lika vacker som alltid”, skriver en annan.

Annons

”Jag älskar verkligen och beundrar det faktum att du omfamnar din mammakropp. Du är vacker och tack för att du främjar kärlek till sig själv efter en graviditet”, skriver en tredje följare.

View this post on Instagram

Not ready to go back to winter 🥶

A post shared by Kenza Zouiten Subosic (@kenzas) on

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…