Katrin Zytomierska om tuffa händelsen med barnen: ”Vill gråta”

Katrin Zytomierskas dålig dag.
Livet som småbarnsförälder kan inbland vara kämpigt, något som Katrin Zytomierska, mamma till Ringo, Rambo och Falke, fått erfara. I ett ärlig inlägg på Instagram berättar hon nu om hur hennes vardag som trebarnsmamma kan te sig.
Annons

Katrin Zytomierska, 41, är flitig på sociala medier och delar ofta med sig av livet med sina tre barn: Ringo, 9, Rambo, 6, och Falke, 2. Att vara småbarnsförälder och samtidigt klara av alla andra delar i sitt liv är inte så lätt och småbarnslivet är sällan helt perfekt, något som Katrin tidigare berättat om.

Nu har hon lagt ut ett ärligt inlägg på Instagram där Katrin Zytomierska berättar om en minst sagt eländig dag.

Annons

Jag har haft den värsta dagen i mitt liv. A så illa är det. Sen är jag så jävla trött på folks ”perfekta” liv i sociala medier så nu ska ni få höra”, skriver Katrin Zytomierska och fortsätter:

För det här är också en del av livet: Glömde Ringos polskaläxa så fick göra den på bussen, Ringo fick springa för att hinna i tid. Kom sent till Rambos samling för simskola, bussen har åkt. Ringer Bingo i panik som får köra honom på cykel tvärs över hela stan.”

Annons

Katrin Zytomierskas ärliga ord om tuffa dagen

Katrin Zytomierskas dag fortsätter med att hon kommer för sent till en inspelning vilket gör att resten av dagen blir försenad.

Men eländet tog inte slut där. När hon kom till träningen hade hon glömt packa ner sina skor.

Hetsade i mig en burk keso i taxin. Kommer på att jag glömt att skicka med gosedjur till Ringo så haft råångest hela dagen över att han fått skämmas över sin usla mamma som glömt. Glömde lämna Rambos fotbollskläder så fick åka hem hämta dem och åka till dagis och lämna”, skriver hon.

Katrin Zytomierska med barnen Ringo, Rambo och Falke
Katrin Zytomierska med barnen Ringo, Rambo och Falke.

Dagen fortsätter i samma stil. Katrin Zytomierska hade glömt en aktivitet för sonen Ringo och fick hasta till en vernissage med sitt yngsta barn Falke.

Just det! Fick sms om att mitt telefonabonnemang stängs av då fakturan är obetald. Kom hem till en tom kyl. Stekte på frysta grönsaker och fryst vegofärs. Åt det med humus. Skitäckligt.”

Annons

”Barn mår bra av att se att mamma också har känslor”

En dålig dag kan sätta spår i vem som helst. För Katrin Zytomierska rann det slutligen över.

Jag vill slåss. Och gråta. Slita av mig håret och skrika. Jag skrek i parken idag. ”HELVETEEEE!”, skrek jag. Tänker att mina barn mår bra av att se att mamma också har känslor. Ja men de skriker ju för minsta lilla så för dem är det inte alls konstigt att jag gör det. Värre med samtliga föräldrar som nu kanske tisslar om att jag håller på att tappa greppet. Låt dem tänker jag”, skriver Katrin Zytomierska.

Efter Katrins mycket dåliga dag bjöd följarna på en hel del egna historier – och mycket pepp.

Sjukt uppfriskande med folk som kan dela med sig av sin ”ickeperfekthet”, skriver en person.

Förälder, världens mest påfrestande kneg. En får va glad att en inte strykit med redan”, skriver en annan.

FOTO: Robert Gabrielsson/TT, Karin Törnblom/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…