Katrin Zytomierska om skönhetsingreppen: ”Svinont”

katrin zytomierska om skönhetsingreppen
Katrin Zytomierska berättar nu öppet om sina skönhetsingrepp. Det har inte varit en helt smärtfri resa.
Annons

Katrin Zytomierska, 41, är känd för att säga vad hon tycker och tänker. Många gånger har hon hamnat i blåsväder på grund av sina åsikter och uttalanden, men det har hittills inte skrämt henne.

På sin Instagram berättade hon nyligen att hon har gjort fillers i sina kindben.

Annons

”Mina kindben är så vackra jag kan stå och stirra på dem i timmar. Ja vet det låter sinnesjukt för många men efter att ha fött tre barn sjunker ansiktet (inte bara det) ihop och att man med några snabba (smärtsamma) nålstick kan göra en sån här förändring är fan helt jävla galet”, skrev hon då.

För Hänt berättar hon nu att hon enbart har fått positiv respons efter det ärliga inlägget.

Annons

– Jag är 41 år, hade inte jag gjort något med mitt ansikte så hade inte jag sett så fräsch ut som jag gör. Jag gillar inte att hymla, jag säger allt jag gör, säger Katrin.

Smärtsamma ingrepp för Katrin Zytomierska

Hon berättar att hon utöver kindbenen har gjort botox i pannan och i argrynkan mellan ögonen, samt ett ögonlyft med hjälp av laser.

– Då är det en lasermaskin då man går in och skjuter in laser, och det gjorde svinont. Svinont verkligen, säger Katrin.

Allt görs dock i måttlig mängd och hon är själv noga med att allt ska se naturligt ut. Samtidigt avslöjar hon att hon är livrädd för sprutor. Då hennes läkare helst inte vill använda bedövning blir besöken inte speciellt trevliga för Katrin. Hon tycker ändå att det är värt smärtan och är idag väldigt nöjd med resultatet av ingreppen.

– Jag kommer fixa och trixa med mitt ansikte för att känna mig fräsch, och man får välja själv. Antingen vill man åldras naturligt och trivs med det, eller så väljer man den andra vägen, säger Katrin Zytomierska.

Annons

 

FOTO: IBL

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…