LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Katrin Zytomierska om förändringen i relationen till Bingo Rimér

17 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Katrin Zytomierska & Bingo Rimér
Katrin Zytomierska och Bingo Rimérs relation har förändrats drastiskt sedan de gick skilda vägar. Nu berättar Katrin om konflikterna, och hur relationen ser ut idag.
Annons
Julia Franzéns första ord om hemliga romansen med Bingo RimérBrand logo
Julia Franzéns första ord om hemliga romansen med Bingo Rimér

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér gick skilda vägar för fem år sedan efter att ha varit ett par i sex år. Sedan dess har de levt varannan vecka-livet med deras gemensamma barn Ringo och Rambo, och har trots skilsmässan lyckats behålla en bra relation.

Men nu har deras relation gjort ytterligare en förändring.

Katrins ärliga ord om separationen från Bingo

I Katrin och Bingos gemensamma podcast Relationspodden har deras separation kommit på tal många gånger - och om det är något de landar i varje gång så är det att det var helt rätt beslut att gå skilda vägar.

– Jag ångrar mig inte alls. Jag trivs bättre i att leva mitt liv med mig själv i första hand och ha den relationen. Det är min viktigaste relation. Och sen har jag då baserat på min personlighet styrt upp så att jag har två fantastiska ex-män som jag har tre fantastiska barn med. Och så får jag ihop det pusslet så jag lever mitt liv på mina villkor så jag mår bäst, säger Katrin bland annat i ett avsnitt innan hon fortsätter:

Annons

– Jag hade ju inte mått bra varken i den relationen jag hade med dig eller Alex när relationen vände från en bra till en dålig relation. För mig är det slöseri med liv att gå runt och vara mestadels missnöjd. Det passar inte mig.

Förändringen i Katrin och Bingos relation – efter konflikterna

Och sedan Katrin och Bingo valde att gå skilda vägar är det mycket som har hänt i deras relation - och mycket till det bättre. I ett ärligt inlägg på Instagram berättar Katrin nu om den positiva utvecklingen de har gjort som vänner och föräldrar till deras gemensamma barn.

”Alltså ja det stämmer att jag och Bingo slutat tjafsa om skitsaker och att vi inte bråkat en gång den här resan och ja, det beror till stor del på att Bingo gör som jag säger men det är inte hela sanningen. Vi har båda förändrats. Jag har blivit mer tacksam och ödmjuk till livet. De beror såklart på saker som sker runt mig men jag har även ändrat min inställning. Jag har insett att vi ska leva nu, att vi ska unna oss precis allt vi kan, att vi ska garva mer och inte klaga”, skriver hon innan hon fortsätter:

Annons

”Så numera när jag ber Bingo köpa EN solkräm till barnen och han kommer hem med en av varje solfaktor, dvs sju flaskor rycker jag på axlarna och tänker. Ja ja då kan vi skydda oss ordentligt istället för att bli irriterad och tycka att han slösar och är onödig. Kommer han sent sätter jag mig med mobilen och jobbar lite istället för att bli galen över att han är sen. Ja men lite så.. Sanningen är att vi båda anstränger oss om möjligt ännu mer för att undvika bråk och skrik eftersom vi båda är duktiga på att skrika och jävlar vad det är skönt för barnen. Man kan helt enkelt säga att vi höjt nivån av välbefinnande för både oss och barnen ännu mer. Känns väldigt bra.”

Annons