Därför känner du igen Katarina ”Katti” Göransson i Big brother 2021

Katarina Göransson Big brother 2021

FOTO: TV4, TT
Katarina ”Katti” Göransson är en av deltagarna i Big brother 2021.
Men detta är inte första gången hon syns i tv-rutan.
Denna gång kan det faktiskt bli tredje gången gillt!
Läs här var du sett henne förr!

Äntligen är Big brother 2021 igång! Vem vinner utmaningen om att vara inlåst i 100 dagar? Ja, den som kammar hem storkovan på en miljon kronor får helt enkelt framtiden utvisa!

En av kandidaterna som har möjlighet att plocka hem vinsten av Big brother 2021 är Katarina ”Katti” Göransson, 58, från Bromölla. Hon arbetar som undersköterska och körledare, men det är inte varför tv-tittarna kan känna igen henne. Nej, Katti har nämligen synts i tv-rutan tidigare!

Katarina ”Katti” Göransson i Robinson 2005

Första gången som Katti dök upp i tv-rutan var år 2005 då hon var en av deltagarna i äventyrsprogrammet Robinson på TV4.

Det var då den nionde säsong av succéprogrammet och programledare var ingen mindre än Robert Aschberg, 68. Dessvärre blev det ingen vinst för Katti i programmet. Deltagaren som knep första platsen och Robinson-statyetten var Karolina Conrad.

Katarina Göransson i Robinson 2005

Kataringa Göransson i Robinson 2005.

FOTO: Claus Gertsen/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Nya vändningen i hetsiga triangeldramat – ett år efter Big Brother

Katarina Göransson i Körslaget 2011

Men Robinson var inte nog med rampljus för Katarina! Sex år senare, 2011, klev hon in som en av körsångarna i tv-programmet Körslaget.

Katarina som älskar att sjunga medverkade i Team Ann-Louise Hanson. Dessvärre räckte inte kraften i sången hela vägen, utan Team Ann-Louise åkte ut ur programmet i det tredje avsnittet.

Vinnare den säsongen var Team Andreas Johnson.

Katti i Big brother 2021

Så, vad tror vi? Kan det bli en tredje gången gillt för Katti? Inte omöjligt! Nu kliver hon in som en av deltagarna i Big brother 2021 och är mer taggad än någonsin!

Vem är Katarina då? Katti är en mångsysslare som ständigt har projekt på gång. Hon älskar musik i all dess form, och själva kontakten med musiken är det absolut viktigaste.

Veckofinaler av Big brother visas måndagar klockan 21.00 på Sjuan, TV4 Play och C More under hela våren. programmet finns även tillgängligt att livestreama dygnet runt på C More.

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagare i Big brother 2021

LÄS OCKSÅ: Därför blev Isabel Pereira utkastad från Big Brother 2020

FOTO: Senjor Studio/TV4, Karin Törnblom/TT