TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Därför blev Isabel Pereira utkastad från Big Brother 2020

13 feb, 2020 
Big brothers framtid
För deltagaren Isabel Pereira blev inte resan lång i Big Brother 2020.
Fjärde dagen inne i huset beslutade TV4 att kasta ut henne från tävlingen helt och hållet.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020Brand logo
House tour i Big Brother-huset 2020

Äntligen har succéprogrammet Big Brother dragit igång igen efter flera års frånvaro. I måndags klev tolv deltagare in ett topprenoverat hus för att vara helt isolerade från omvärlden i förhoppningsvis 100 dagar och 100 nätter. Vinnaren kliver ut ur huset en miljon kronor rikare!

Men för Isabel Pereira, 24, från Stockholm blev inte resan alls lång. Fjärde dagen i huset så kastas deltagaren ut ur huset. De som bestämde att Isabel inte längre fick delta i tävlingen var TV4.

Orsaken? Hon uttryckte ett hat mot judar.

Konversationen som  fick allt att vända för Isabel

Situationen när Isabel uttryckte detta var under ett samtal som hon hade med deltagaren och nyfunna vännen Kim Kamal, 21. Konversationen handlade om Kims tidigare chef, som han även tillade var jude.

– Jag hatar judar, svarade Isabel Pereira då Kim.

På sociala medier väcktes direkt starka reaktioner efter Isabels uttalande och flera ansåg att Isabel bör lämna programmet illa kvickt – något som TV4 snabbt slog slag i.

Annons

Isabel tillkallades av Big Brother att omedelbart befinna sig i bikten, där hon blev informerad att hon längre inte fick vara med i tävlingen utan beordrades att lämna huset.

Sagt upp sig från jobbet

Isabel kommer från Angola och flyttade till Sverige när hon var 11 år. Hennes bror är den kända artisten Jireel, som Isabel berättat för Hänt har stöttat henne att vara med i Big Brother.

– Så länge jag inte gör bort mig själv så tycker han det är okej, säger Isabel till Hänt.

Isabel berättade även innan hon klev in i Big Brother-huset att hon älskar att festa och att dansa på borden. Det blir dock ingen mer dans inne i Big Brother för Isabel.

Men vad Isabel ska göra nu är oklart, då hon har sagt upp sig från jobbet i en klädbutik för att delta i programmet.

 

Isabel Pereira i Big brother
FOTO: Jakob Dahlström/TV4

En daglig sammanfattning av Big Brother sänds tisdag – söndag klockan 19.00, på Sjuan, TV4 Play och C More. Och veckofinalerna på måndagar klockan 21.00.

FOTO: TV4

Annons