LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lisa Knapp om familjelyckan med Andreas Johnson

04 jan, 2020 
Lisa Knapp och Andreas Johnson
Andreas Johnson och Lisa Knapp har varit äkta makar i nio år.
Nu berättar hustrun om familjelyckan.
– Jag har allt man kan önska sig i livet, skriver hon.
Annons
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationenBrand logo
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen

Artisten Andreas Johnson, 49, blev tillsammans med Lisa Knapp, 47, 2004. Sju år senare var det dags för bröllop och idag lever de ihop med barnen Ella, 12, och Tim, 8, på Södermalm i Stockholm.

Lisa blev känd för svenska folket genom sin medverkan i Expedition Robinson 1999. Andreas Johnson har även han en lång karriär bakom sig och har släppt flera internationella hits samt deltagit i Melodifestivalen hela sju gånger.

Andreas Johnson om Lisas sjukdom

När Andreas gästade Carola Häggkvists, 53, program Carolas advent på TV3 i december pratade han bland annat om relationen med hustrun. Han berättade att Lisa Knapp drabbades av infektion i äggstockarna strax efter att de hade gift sig.

– Dina konversationer var väldigt stöttande och det var väldigt viktigt under den perioden vi hade, sa han till Carola i programmet.

I podcasten Nemo möter en vän, som Andreas Johnson gästade tidigare i år, avslöjade han att det krävdes många sjukhusbesök innan man till slut upptäckte att Lisa hade drabbats av en bindvävssjukdom.

Annons

– Hon klarade sig och kom ut därifrån, men det är lång rehabilitering. Det tog enormt mycket kraft och hon blev friskförklarad runt midsommar 2012, sa artisten i podcasten.

Lisa Knapps ärliga ord om familjelyckan

Hustrun syns inte lika mycket i tv-sammanhang men delar gärna med sig av händelser från vardagen på sitt Instagram-konto. Just nu är makarna är utomlands tillsammans med sina två barn och intill ett bildspel från semestern skriver Lisa Knapp om beslutet att ta en paus från vardagen i Stockholm.

”Åkte bort för att varva ner, fylla på energi å ladda om. Och som vi gör”.

Lisa uttrycker sedan sin tacksamhet över allt hon har i livet.

”Jag vaknade upp med vetskap jag har allt man kan önska sig i livet. Fantastisk familj både den lilla och den stora utökade, helt underbara vänner, bästa roligaste jobbet på Eventyr och med fotbollen på fritiden i Hammarby inklusive kollegor på båda ställen”.

Hon avslutar inlägget med att skicka en hälsning till sina nära och kära.

”Så HURRA och tack alla jag känner som finns därute som jag träffar ofta eller bara ibland. Jag älskar er!”, skriver Lisa Knapp.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons