TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Karl Fredriks nya avslöjande om paret Mandelmann – splittras från fästmannen

28 okt, 2022 
Karl Fredrik, Mandelmann
Karl Fredrik har fullt upp med både karriären och kärleken.
Men nu kommer han med ett nytt avslöjande om framtiden med fästmannen Petter.
Annons
Maries framtidsbesked om Mandelmanns gård – så länge fortsätter deBrand logo
Maries framtidsbesked om Mandelmanns gård – så länge fortsätter de

Karl Fredrik Gustafsson, 36, är en folkkär tv-profil. I programmet Karl Fredrik på Österlen får TV4-tittarna följa floristen och hans fästman Petter Kjelléns, 40, liv på Eklaholm.

Men det är inte bara Petter och Karl Fredrik som får ta plats i serien. Det är flera kända personer som också har gästspelat och besökt gården på Eklaholm.

Paret Mandelmanns gästpel i Karl Fredrik på Österlen

Ett par som har besökt programmet några gånger är Mandelmanns. Marie Mandelmann, 58, och Gustav Mandelmann, 57, startade en framgångsrik karriär med deras egna tv-program Mandelmanns gård som hade premiär 2017.

Gustav och Marie har sen premiären haft några fartfyllda år. Marie har deltagit i Let's dance där hon kom på tredje plats. Gustav befann sig på plats flera gånger när Marie dansade, men han saknade henne väldigt mycket under tiden som hon var borta från deras gård.

– Det är verkligen tråkigt, jag går och lägger mig klockan åtta för jag har inget att göra. Vi har varit utan varandra i tre månader nu, så här länge har vi aldrig varit ifrån varandra, berättade Gustav då för Hänt.

Karl Fredriks splittras från fästmannen i Mandelmanns gård

Nu kan Karl Fredrik bekräfta för sajten Nöjeslivet att denna gång är det istället han som kommer att gästpela hos Marie och Gustav i den kommande säsongen av Mandelmanns gård.

Annons

– Ja, jag har varit med under en eller ett par av deras inspelningsdagar. Där får man se mig på något vis. Jag ska väl inte säga för mycket, men man kommer få se mig i alla fall, säger Karl Fredrik till Nöjeslivet och fortsätter:

– Jag älskar Marie och Gustav. Ringer de och frågar om vi vill vara med, så kommer vi som en pil, säger Karl Fredrik.

På frågan om fästmannen Petter kommer vara med svarar han:

– Nej, han kunde tyvärr inte den här gången, säger Karl Fredrik och förklarar att fästmannen var upptagen med andra inspelningar just då.

FOTO: TV4, TT

Annons