LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Familjen Mandelmann bekräftar stora lyckan – bilderna avslöjar

27 sep, 2022 
AvJulia Riddertorp
Marie Mandelmann och Gustav Mandelmann.
Marie Mandelmann och Gustav Mandelmann har haft en hel del för sig sedan premiären av Mandelmanns gård. Men efter att de stängt ner gården kom de nyligen med ett glädjande besked.
Annons
Marie och Gustav Mandelmanns kärlekssagaBrand logo
Marie och Gustav Mandelmanns kärlekssaga

Familjen Mandelmann känner vi till: Marie Mandelmann, 58, och Gustav Mandelmann, 57, startade en framgångsrik karriär med deras egna tv-program Mandelmanns gård som hade premiär 2017.

Gustav och Marie har sen premiären haft några fartfyllda år. Marie har deltagit i Let's dance där hon kom på tredje plats. Gustav befann sig på plats flera gånger när Marie dansade, men han saknade henne väldigt mycket under tiden som hon var borta från deras gård.

– Det är verkligen tråkigt, jag går och lägger mig klockan åtta för jag har inget att göra. Vi har varit utan varandra i tre månader nu, så här länge har vi aldrig varit ifrån varandra, berättade Gustav då för Hänt.

Han fortsatte berätta att han inte var beredd på att hon skulle vara borta så länge:

Annons

– Jag trodde ju liksom att det här skulle vara någon månad eller någonting. Men samtidigt så vet jag ju att Marie har det så bra här.

Idag är de åter på sin gård och skördar för fullt inför säsongen, och det är minst sagt en hel del som går att finna på den självförsörjande gården. Programmet gjorde sig förtjänt av tre priser under Kristallen 2017. Nämligen årets tv-program, årets livsstilsprogram och Gustav och Marie blev även tilldelade årets tv-personligheter.

Livet på den kravmärkta gården i Skåne

De livfulla paret har sin gård i Djupadal i Rörums socken. Den ekologiska gården har funnits sedan 1996, och drivs av vind- och solkraft sedan 2015. På hela sextio hektar finns det dammar, växthus och djur som är omringat av ett rikt landskap med växter och blommor.

Har man vägarna förbi erbjuder de även besökare ett smakprov från deras trädgårdskök och man kan även få besöka butiken. I kallväxthuset erbjuds allt från tomater och gurka, men är man sugen på exotiska frukter så finns även kinetisk dadel och kiwi.

Annons

Paret har tidigare tagit emot flera besökare, men kom med ett besked i augusti att de skulle ta en paus och stänga gården. Detta var dock bara under en kort period och de öppnade nyligen upp igen för att fira något stort!

Stora lyckan på gården – nu berättar de

Paret öppnade som sagt upp för besökare och kom med ett glädjande besked. Det är nämligen så att de hade en skördefest nu i höstmyset!

På Instagram presenterades upplägget av skördefesten.

”Helgen är snart här. Varmt välkommen till årets skördefest! Det blir uppträdanden med klättrande akrobater. Skickliga jazzmusikanter kommer hit och spelar. Vi har dessutom odlat fram en stor pumpa som ni besökare ska få gissa vikten på!”, skrev de på Instagram.

Festen tycks ha varit lyckad och besökarna verkade nöjda!

FOTO: Henrik Montgomery/TT/Lasse Svensson/TT

Annons