LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Marie Mandelmann bryter tystnaden efter förlusten – tunga orden

17 maj, 2022 
Marie Mandelmann
Marie Mandelmann tog sig till semifinal i Let's dance 2022 men föll precis på målsnöret.
Nu bryter hon tystnaden om förlusten.
”Gått igenom så mycket”, skriver hon.
Annons
Marie Mandelmann avslöjar udda påsktraditionen med GustavBrand logo
Marie Mandelmann avslöjar udda påsktraditionen med Gustav

Let's dance 2022 står inför final och de som tävlar om att få titulera sig som vinnare är Filip Dikmen tillsammans med Linn Hegdal och Eric Saade med danspartnern Katja Lujan Engelholm!

Det var en jämn semifinal innan dess men det blev tyvärr Marie Mandelmann som fick lämna efter en enastående instats. Nu bryter hon tystnaden om förlusten och blickar tillbaka på sin resa.

Gustav Mandelmann om saknaden efter Marie under tävlingen

Marie Mandelmanns make Gustav Mandelmann har synts till i publiken flera gånger under Maries tävlande. För Hänt har han berättat att saknaden till hustrun varit stor.

– Det är verkligen tråkigt, jag går och lägger mig klockan åtta för jag har inget att göra. Vi har varit utan varandra i tre månader nu, så här länge har vi aldrig varit ifrån varandra, säger Gustav till Hänt.

Annons

Han fortsatte:

– Jag trodde ju liksom att det här skulle vara någon månad eller någonting. Men samtidigt så vet jag ju att Marie har det så bra här, säger Gustav.

Jonathan Näslund och Marie Mandelmann tog sig vidare från helgens omgång.
Lantbrukaren Marie Mandelmann med dansaren Jonathan Näslund.

Marie Mandelmann bryter tystnaden om förlusten

Många som är med i Let's dance vittnar om att det blir som en ”dansbubbla”. Programmet innefattar nämligen extremt hård träning och många får sätta sitt privatliv åt sidan i flera månader.

Efter att Marie åkt ur tävlingen summerade hon sin upplevelse i ett personligt inlägg på sociala medier.

Annons

”Jag har alltid velat lära mig dansa men tiden har aldrig räckt till men det visade sig att det inte var försent! Jonathan! Vi har gått igenom så mycket denna vår och du har haft en plan från dag ett hur du skulle få upp mig på dansskorna! Ditt tålamod all din kunskap och alla fina koreografier som varit som små presenter till mig!”, skriver Marie.

Hon fortsätter med att tacka sin danspartner Jonathan lite extra.

”Du och din fina familj som alltid har haft dörren öppen för mig! Vi har skrattat så mycket tillsammans, vi har gråtit och vi har prat men framförallt har jag fått lov att dansa med dig och upptäcka glädjen i dansen! Tack för dansen Jonathan!Våran dörr på Djupadal står alltid öppen för dig och din familj!”

I finalen kommer Marie och Jonathan dansa igen tillsammans med resterande par som åkt ur tävlingen. Stort lycka till!

FOTO: TV4 / TT

Annons