ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gustav och Marie Mandelmanns okända kamp bakom Let’s dance kulisserna

01 maj, 2022 
MARIE MANDELMANN, GUSTAV MANDELMANN
Marie Mandelmann är i kvartsfinal i Let's dance 2022! Att det skulle gå så här pass bra i tävlingen var inget som maken Gustav Mandelmann hade räknat med alls.
Nu berättar han för Hänt om saknaden efter Marie.
Annons
Detaljen på klänningen som får paret Mandelmann att vika sig av skrattBrand logo
Detaljen på klänningen som får paret Mandelmann att vika sig av skratt

Let's dance 2022 börjar närma sig final! Nästa vecka vankas det kvartsfinal och det är riktigt spännande nu.

I kvartsfinalen står det nu mellan dansparen Marie Mandelmann och Jonathan Näslund, Eric Saade och Katja Luján Engelholm, Filip Dikmen och Linn Hegdal samt Aron Andersson och Jasmine Takács.

Med andra ord är Marie den enda kvinnliga deltagaren som är kvar i tävlingen och efter lördagens Let's dance-kväll berättar hon för Hänt om glädjen.

Stort grattis till ännu en vecka!

– Till kvartsfinal! Det är inte vilken vecka som helst, sa Marie till Hänt efter sändningen.

Gustav Mandelmann om saknaden efter Marie

Kvällen till ära befann sig Maries man Gustav Mandelmann på plats i publiken. Under säsongens gång har han varit på plats så mycket han bara kunnat, men allt jobb hemma på gården i Djupadal måste ju också skötas.

Annons

Men nu var alltså Gustav på plats och fick se sin älskade Marie dansa vidare in i årets kvartsfinal. Trots att Gustav är väldigt stolt över sin fru berättar han nu att det definitivt är tomt utan henne där hemma.

Gustav, hur är allt på gården utan Marie?

– Det är verkligen tråkigt, jag går och lägger mig klockan åtta för jag har inget att göra. Vi har varit utan varandra i tre månader nu, så här länge har vi aldrig varit ifrån varandra, säger Gustav till Hänt.

Gustav Mandelmann om splittringen

Med andra ord är det här rekord för paret när det kommer till att vara ifrån varandra. Nu berättar Gustav om ljuset i tunneln, då det bara är tre veckor kvar till finalen.

– Jag trodde ju liksom att det här skulle vara någon månad eller någonting. Men samtidigt så vet jag ju att Marie har det så bra här, säger Gustav.

– Det är bara tre veckor kvar till finalen, inflikar danspartnern Jonathan Näslund.

– Tre månader har vi varit ifrån varandra, så tre veckor är ingenting, konstaterar Marie glatt.

– Ja, jag ser horisonten nu!, utbrister Gustav.

FOTO: TV4

Annons