LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mandelmanns dotter Disa träder fram – avslöjar lögnen: ”Har ansvar”

05 sep, 2022 
Paret Mandelmann och deras dotter
Marie och Gustav Mandelmann är några av Sveriges mest folkkära tv-profiler. De är även väldigt folkkära på sociala medier.
Men nu visar det sig att parets Instagram drivs av någon helt annan än de själva.
Annons
Marie Mandelmann avslöjar udda påsktraditionen med GustavBrand logo
Marie Mandelmann avslöjar udda påsktraditionen med Gustav

Marie Mandelmann, 58, och Gustav Mandelmann, 57, slog igenom med dunder och brak när deras egna tv-program Mandelmanns gård hade premiär år 2017.

I programmet får tittarna följa paret och deras liv på deras kravmärkta gård Djupadal i Rörums socken i Skåne. Gården är självförsörjande och i avsnitten ger de tips och tricks kring massa diverse trädgårdsbestyr.

Idag är både Marie och Gustav folkkära tv-personligheter och programmet har vunnit massa fina priser. I våras fick vi även se Marie i Let's dance – och även där gjorde hon succé! Maken Gustav var minst sagt positivt överraskad att Marie tog sig så långt. Hon landade nämligen på en tredje plats.

– Jag trodde ju liksom att det här skulle vara någon månad eller någonting. Men samtidigt så vet jag ju att Marie har det så bra här, sa Gustav då till Hänt.

Annons

Mandelmanns tar paus – berättar om beslutet

Med tanke på succén i Let's dance 2022 blev det några veckor som Marie och Gustav tvingades vara ifrån varandra. Men till slut fick alltså Marie återvända hem och ingen var gladare än Gustav. Nu under sommaren har de öst på med arbete på gården och dessutom tagit emot fler besökare än vanligt.

Men nyligen kommer paret Mandelmann med ett besked – de tar nämligen paus och stänger ner gården. Som tur är visar sig denna paus bara pågå en kortare tid men detta leder till att färre personer kommer kunna besöka gården.

”Efter idag tar vi en liten paus! Trädgårdarna öppnar igen den 26 augusti. Då har vi öppet fredagar, lördagar och söndagar istället. Tack till vår barista Torun för kaffekonsten”, förklarade makarna på Instagram.

Sanningen bakom kulisserna – lögnen avslöjad

Bakom kulisserna är det mycket som hände som tittarna aldrig får se. Nu visar det sig att paret Mandelmann har lämnat över ansvaret för deras sociala medier. Det är ingen mindre än dottern Disa Mandelmann, 28, som driver sina föräldrars sociala medier.

Annons

I en frågestund på Instagram berättar hon nu hur det ligger till på den fronten. Hon visar även en bild på sig själv och avslöjar nu för följarna att det är hon som lägger ut allt – och inte hennes föräldrar som de kanske tidigare trott.

”Vem är det som håller i instagrammen?”, lyder en fråga från en följare och Disa svarar:

”Disa. Jag har ansvar över gårdsbutiken och entrén och har även hand om verksamhetens sociala medier. Springer ofta runt och fotograferar eller står i butikskassan eller entrédisken.”

DISA MANDELMANN
Disa avslöjar att hon sköter Mandelmanns sociala medier.

FOTO: Johan Nilsson/TT, TV4

Annons