TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Karl Fredrik Gustafsson får eget nyårsprogram - TV4:s glädjebesked

27 nov, 2020 
Karl Fredrik Gustafsson och Peter Kjelléns
Foto: Peter Knutson/TV4
Programmet Karl Fredrik på Österlen tog det svenska folket med storm.
Nu avslöjar TV4 att den folkkära floristen Karl Fredrik Gustafsson får ett helt eget nyårsprogram.
– Det känns fantastiskt, säger han i ett pressemeddelande.
Annons
Allt om Karl Fredrik på ÖsterlenBrand logo
Allt om Karl Fredrik på Österlen

Trädgårdsmästaren och floristen Karl Fredrik Gustafssons, 33, program Karl Fredrik på Österlen blev en rejäl succé när det hade premiär på TV4 i våras. I programmet fick tv-tittarna hänga med i Karl Fredrik och kärleken Petter Kjelléns, 38, liv i Eklaholm på vackra Österlen. Redan från första avsnittet lyckades Karl Fredrik, Petter och deras gård charma det svenska folket ordentligt.

När Hänt pratade med Karl Fredrik i somras berättade han om varför han tror att han och Petter blivit två så pass uppskattade profiler som de blivit.

– Jag tror att tittarna märker att vi är äkta. Det är väldigt, väldigt sällan vi bygger upp något bara för att det är tv. Vi har inte iscensatt något, utan det man ser är sånt som vi hade gjort ändå, sa Karl Fredrik då.

Karl Fredrik får nytt program: Karl Fredriks nyår

Framgångarna har varit många och det har tidigare blivit offentligt att programmet får en andra säsong. Men nu kommer TV4 med ytterligare ett glädjebesked. Redan innan det nya året drar igång så kommer Karl Fredrik och Petter att dyka upp på tv-rutan igen, denna gång i deras alldeles egna nyårsprogram Karl Fredriks nyår.

Annons

– Det finns många underbara julprogram men till nyår har det funnits ett tomrum tycker jag. Det känns fantastiskt att få möjlighet att inspirera tittarna till hur man kan skapa ett magiskt firande med blommor och dekorationer, säger Karl Fredrik Gustafsson i ett pressmeddelande.

TV4:s glädjebesked till tittarna efter succén

I programmet kommer tittarna att bjudas in till gården precis som vanligt och det utlovas bjudas på en hel del bra tips.

– Jag och många med mig älskar blommor och jag tror att det är viktigare än någonsin att omge sig med vackra saker det här nyåret. En liten nyårsbukett och något gott att dricka och äta tycker jag att man ska försöka unna sig och det hoppas jag kunna inspirera till, säger han.

– Tittarna kan inte få nog av Karl Fredrik och det här blir som en liten nyårspresent till dem. Programmet är fullspäckat med inspiration och glädje – och så lite glamour såklart, säger Caroline Norrby, exekutiv producent på TV4 i pressmeddelandet.

Karl Fredriks nyår sänds onsdagen den 30 december klockan 20:00 på TV4 och TV4 play.

Annons