TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Karin Nordströms namnavslöjande efter gravidbeskedet

22 aug, 2021 
Lovisa Ström
Karin Nordström
Karin Nordström väntar tvillingar tillsammans med pojkvännen Dennis.
Nu berättar hon om deras beslut när det kommer till vad tvillingarna ska heta.
”Det var enkelt för oss faktiskt”, skriver hon.
Annons
Karin Nordströms kryptiska ord om uppbrottet med Pelle Hansson EdhBrand logo
Karin Nordströms kryptiska ord om uppbrottet med Pelle Hansson Edh

Karin Nordström blev ett känt ansikte för svenska folket när hon medverkade i TV4:s succéprogram Bonde söker fru 2019. Där blev hon upp över öronen förälskad i kobonden Pelle Hansson Edh och strax efter slutvalet flyttade de ihop på Pelles gård. Men kärlekshistorien blev inte särskilt långvarig då de under hösten samma år berättade att de gått skilda vägar.

Men mycket har hänt sedan dess. Idag är Karin tillsammans med nya kärleken Dennis och tillsammans väntar de nu tvillingar. Under en frågestund på Instagram avslöjar Karin nu att de redan bestämt vad barnen ska heta.

Karin om familjelyckan med Dennis

Det var när Karin var i Hälsingland och jobbade som piga som hon träffade Dennis. Snabbt fick de känslor för varandra och trots att de till en början försökte motstå så insåg de ganska snart att det var omöjligt.

– Jag hade varken en tanke eller ett egentligt intresse för att finna någon på ett bra tag efter uppbrottet med Pelle. Men Dennis och min kemi var något extra och hur jag än försökte så föll jag som ett löv, har hon tidigare berättat.

Annons

Och nu ska två bli fyra. I april tidigare i år gick de nämligen ut med den stora nyheten att de väntar tvillingar. Tvillingarna är beräknade att komma nu i höst och Karin och Dennis är mer än redo för det nya livet.

– Idag skulle vi inte kunna tänka oss något annat. Vant oss med tanken och ser framför oss hur vi kommer att se ut som familj i höst. Dubbel lycka helt enkelt!, säger Karin.

Karin Nordströms namnbeslut för tvillingarna

Och visst är de redo för att bebisarna ska komma. Så redo att de till och med bestämt vad barnen ska heta. Det är under en frågestund på Instagram som Karin avslöjar att det beslutet redan är taget.

”Har ni bestämt namn på bebisarna?”, skriver nämligen en följare varpå Karin svarar:

”Ja det har vi! Jag föreslog två namn som jag alltid tyckt om, och Dennis höll med så det var enkelt för oss faktiskt.”

Annons