Karin Nordströms namnavslöjande efter gravidbeskedet

Karin Nordström

Karin Nordström väntar tvillingar tillsammans med pojkvännen Dennis.
Nu berättar hon om deras beslut när det kommer till vad tvillingarna ska heta.
”Det var enkelt för oss faktiskt”, skriver hon.

Karin Nordström blev ett känt ansikte för svenska folket när hon medverkade i TV4:s succéprogram Bonde söker fru 2019. Där blev hon upp över öronen förälskad i kobonden Pelle Hansson Edh och strax efter slutvalet flyttade de ihop på Pelles gård. Men kärlekshistorien blev inte särskilt långvarig då de under hösten samma år berättade att de gått skilda vägar.

Men mycket har hänt sedan dess. Idag är Karin tillsammans med nya kärleken Dennis och tillsammans väntar de nu tvillingar. Under en frågestund på Instagram avslöjar Karin nu att de redan bestämt vad barnen ska heta.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Karin om familjelyckan med Dennis

Det var när Karin var i Hälsingland och jobbade som piga som hon träffade Dennis. Snabbt fick de känslor för varandra och trots att de till en början försökte motstå så insåg de ganska snart att det var omöjligt.

– Jag hade varken en tanke eller ett egentligt intresse för att finna någon på ett bra tag efter uppbrottet med Pelle. Men Dennis och min kemi var något extra och hur jag än försökte så föll jag som ett löv, har hon tidigare berättat.

Och nu ska två bli fyra. I april tidigare i år gick de nämligen ut med den stora nyheten att de väntar tvillingar. Tvillingarna är beräknade att komma nu i höst och Karin och Dennis är mer än redo för det nya livet.

– Idag skulle vi inte kunna tänka oss något annat. Vant oss med tanken och ser framför oss hur vi kommer att se ut som familj i höst. Dubbel lycka helt enkelt!, säger Karin.

Karin Nordströms namnbeslut för tvillingarna

Och visst är de redo för att bebisarna ska komma. Så redo att de till och med bestämt vad barnen ska heta. Det är under en frågestund på Instagram som Karin avslöjar att det beslutet redan är taget.

”Har ni bestämt namn på bebisarna?”, skriver nämligen en följare varpå Karin svarar:

”Ja det har vi! Jag föreslog två namn som jag alltid tyckt om, och Dennis höll med så det var enkelt för oss faktiskt.”

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtsson lämnar Sverige – begett sig till Danmark på spelning

LÄS OCKSÅ: Martin Melin om verkliga relationen till Linnea Claeson

SENASTE NYTT!