LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Karin Nordströms kryptiska ord om uppbrottet med Pelle Hansson Edh

01 okt, 2020 
Pelle Hansson Edh och Karin Nordström

Varken Pelle Hansson Edh eller Karin Nordström har pratat så öppet om vad som föranledde deras uppbrott. Men nu avslöjar Linda Lindorff att svar kommer senare i höst.

Annons
Karin Nordströms kryptiska ord om uppbrottet med Pelle Hansson EdhBrand logo
Karin Nordströms kryptiska ord om uppbrottet med Pelle Hansson Edh

Det var i augusti i år som beskedet om att Karin Nordström och Pelle Hansson Edh gått skilda vägar kom. Det var minst sagt överraskande för de utomstående, eftersom Bonde söker fru-paret verkade trivas bra med varandra.

Men i ett inlägg på Instagram avslöjade alltså Karin Nordström att de gjort slut.

”Det är inget ont som hänt utan snarare att vi är två människor som inte fungerar ihop mer än som vänner. Har absolut inget ont att säga om Pelle, han är en fantastiskt fin person och vi har verkligen delat på ett äventyr”, skrev hon.

Sedan dess har de båda varit ganska tysta om vad som faktiskt hände, men Hänt pratade i alla fall med Pelle Hansson Edh som sa:

– Det är fortfarande lite jobbigt. Det där går lite upp och ner från dag till dag, men jag har börjat landa och acceptera det här: så här är det just nu. Samtidigt handlar det om att blicka framåt. Om man vågar släppa någon inpå livet, längre fram, så är det viktigt att dra lärdom av det som varit, vad man gjorde för fel och vad man inte ska göra nästa gång. Sedan finns det förstås en massa gott att ta med sig.

Annons

Linda Lindorffs besök

Också Karin har uttalat sig under en frågestund på Instagram. Hon får då frågan om de båda är vänner, och svarar:

”Självklart! Inget ont emellan oss. Men finns inte känslorna där så kan man inte hänga fast vid någon bara för att. Det var kämpigt sista tiden och glad att det faktiskt blev som det blev i dagsläget”.

Nu berättar Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff att hon hälsat på hos Pelle Hansson Edh för att prata om vad som hände.

”Sist jag var här fanns Karin på gården och köket var fullt av flyttkartonger som höll på att packas upp. Det var så lyckligt och sprudlande alltihop. Nu var det en annan känsla då Karin, som ni ju vet, lämnat Pelle och gården”, skriver hon på Instagram.

Karins nya ord om uppbrottet

Linda Lindorff avslöjar också att tittarna kommer få höra av vad som hände i relationen. Det här kommer visas någon gång senare i höst, berättar hon.

Annons

”Det var ett fint samtal vi fick som ni får höra se längre fram i höst. Pelle får då förklara allt som hänt, berätta om drömmen som gick sönder, sorgen och hur han känner inför framtiden.”

Linda Lindorff fortsätter:

”Det gör ont att höra honom berätta men han gör det också på ett väldigt fint sätt. Man blir både chockad och rörd. Men han låter tills vidare hälsa er alla att han ändå är okej nu.”

I kommentarsfältet frågar sig någon varför Karin valde att gå vidare från Pelle.

Så himla tråkigt att hon lämnade. Fattar inte varför?”.

Då kommer ett oväntat svar från Karin, som kort och gott skriver:

Kärlek är lite mer komplext än vad man kan tyda genom sociala medier”.

Om vi får svar på vad det innebär när Lindas besök hos Pelle visas får vi alltså vänta med att se.

Bild: TV4

Annons