LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Karin Nordströms om relationen till Pelle Hansson Edh: ”Det var kämpigt”

14 sep, 2020 
Karin Nordström och Pelle Hansson Edh
Många blev överraskade när Karin Nordström avslöjade att hon och Pelle Hansson Edh gått skilda vägar. Efter att ha varit sparsam med detaljer kring uppbrottet berättar hon nu mer.
Annons
Bonde-Karins svar efter följarnas undran om nya familjebeslutetBrand logo
Bonde-Karins svar efter följarnas undran om nya familjebeslutet

Det har snart gått en månad sedan det oväntade beskedet om att Karin Nordström och Pelle Hansson Edh gått skilda vägar. Paret hittade varandra i Bonde söker fru och flyttade ihop efter inspelningen och på ytan verkade det som att kärleken frodades mellan dem.

Men så var det bevisligen inte.

Karin Nordström om tiden efter uppbrottet

Båda parterna har varit sparsamma med att kommentera uppbrottet, men i en intervju med Hänt öppnade Pelle Hansson Edh upp om sin känslor.

– Det är fortfarande lite jobbigt. Det där går lite upp och ner från dag till dag, men jag har börjat landa och acceptera det här: så här är det just nu. Samtidigt handlar det om att blicka framåt. Om man vågar släppa någon inpå livet, längre fram, så är det viktigt att dra lärdom av det som varit, vad man gjorde för fel och vad man inte ska göra nästa gång. Sedan finns det förstås en massa gott att ta med sig, säger han.

Annons

I helgen hade Karin Nordström en frågestund på sin Instagram story. Det blev naturligtvis en del frågor om uppbrottet. En följare undrade hur hon mår just nu, och det verkar vara alldeles toppen.

”Jag mår jättebra, faktiskt. Har hittat rätt och trivs väldigt bra där jag befinner mig i livet just nu. Allt blir inte som man tänkt sig från början, men det kan leda till något väldigt bra iallafall. Livet går vidare!”, skriver hon.

Så är Karin och Pelles relation i dag

I Hänts intervju med Pelle Hansson Edh säger han att de bestämt sig för att fortfarande vara vänner, men att kontakten inte är jättetät i nuläget.

– Det är klart att man jättegärna vill ha någon form av kontakt. Man har ändå levt ihop i ett år och vi skildes som vänner. Det finns inga hard feelings från någon av oss, säger han.

Karin Nordström får också frågan på Instagram om de är vänner, och hon ger samma svar som sitt ex.

”Självklart! Inget ont emellan oss. Men finns inte känslorna där så kan man inte hänga fast vid någon bara för att. Det var kämpigt sista tiden och glad att det faktiskt blev som det blev i dagsläget”, svarar hon och tillägger att relationen med Pelle Hansson Edh inte var ett misstag:

”Ångrar dock ingenting eftersom stegen man gör i livet leder en vidare till nästa steg”.

Bild: TV4

Annons