TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Bonde-Pelle Hansson Edh om uppbrottet från Karin Nordström

10 sep, 2020 
AvOla Lagerström
Bonde-Pelle Hansson Edh blev dumpad av Karin Nordström.
Hur mår Bonde-Pelle efter att Karin dumpat honom? Till Hänt ger han sin första intervju efter uppbrottet.
✔︎ Egna versionen – därför tog det slut.
✔︎ Kontakten med Karin i dag – så stöttas han av Bonde-Jimmy.
✔︎ Nya kärleksbeskedet: ”Helt underbart”.
Annons

Det var för knappt tre veckor sedan som bomben slog ned. Karin Nordström, 26, meddelade att hon gjort slut med Pelle Hansson Edh, 30.

Bonde söker fru-Pelle Hansson Ed i rutig skjorta.
Pelle Hansson Edh i Bonde söker fru 2019.

Glädjen stod annars högt i tak när Pelle och Karin fann varandra i förra årets upplaga av Bonde söker fru.

Efter kärleksresan till Island dröjde det inte länge förrän turturduvorna tog nästa steg i relationen:

– Vi småskämtade om att flytta ihop. Sedan blev det snabbt allvar, berättade Pelle för ungefär ett år sedan, varpå Karin snabbt fyllde i:

– Pelle är världens snällaste. Han ställer upp för allt och alla, och så är han väldigt lojal. Det går verkligen att lita på honom.

Men det var då. Nu har Pelle och Karin, som Hänt tidigare berättat om, gått skilda världar. Karin berättade nyligen om separationen i ett känslosamt inlägg på Instagram. ”Mina känslor har inte funnits där senaste tiden på grund av vissa motgångar”, skrev Karin som nu lämnat den tv-kända gården utanför Söderhamn.

Annons

Pelle: Därför tog det slut

Kvar är Pelle som nu sätter ord på sina känslor. Det är första gången han ger en intervju efter uppbrottet.

– Det är klart att det varit tufft. Det är ingenting som någon av oss tycker är kul eller lätt, säger han.

Pelle verkar av allt att döma må förhållandevis bra. Han är tacksam över att han har ett yrke som gör att han ständigt är sysselsatt och inom kort bär det av till Bonde söker fru-kamraten Jimmy Olofsson i jämtländska Ankarvattnet.

– Det blir skönt att ladda tankarna i fjällmiljö, konstaterar Jimmy och fortsätter:

– Det är fortfarande lite jobbigt. Det där går lite upp och ner från dag till dag, men jag har börjat landa och acceptera det här: så här är det just nu. Samtidigt handlar det om att blicka framåt. Om man vågar släppa någon inpå livet, längre fram, så är det viktigt att dra lärdom av det som varit, vad man gjorde för fel och vad man inte ska göra nästa gång. Sedan finns det förstås en massa gott att ta med sig!

Emelie Åström och Jimmy Olofsson från Bonde söker fru
Pelle reser till Bonde-Jimmy som fortfarande är ihop Emelie Åström.

Känner du dig mogen för att gå in i ett nytt förhållande?

– Nej, sådana tankar finns inte riktigt. Det har ju bara gått strax över en månad sedan hon flyttade. Som det är nu är det ganska viktigt att få ha lite tid för sig själv, känner jag.

Annons

Har det börjat höra av sig tjejer som visar sitt intresse för dig?

– Det är klart att det finns folk som hör av sig, men det är inga mängder. Folk är jättesnälla och vill stötta en, folk verkar tycka att det här är tråkigt. Sedan finns det dem som ser chansen nu när man är singel. Det är smickrande så klart, men ingenting jag känner att jag är redo för. Jag är inte den som är ute och raggar eller lägger energi på att hitta någon. Just nu är fokuset att kunna acceptera, gå vidare och jobba med sig själv. Nästa gång jag går in i något nytt vill jag känna att jag står på stadiga ben och verkligen vet vad jag vill.

Hur är det mellan dig och Karin?

– Vi har sagt att vi vill vara vänner och så där, men i dagsläget är det ingen jättekontakt.

Tät kontakt i dagsläget vore väl att dra ut på lidandet?

– Ja, precis. Sedan kan man ju inte styra över sina känslor. Har den ena svalare känslor än den andra så är det nog viktigt att hålla lite distans. Det är naturligt att det blir lite stelt i början. Sedan får man väl se… Det är klart att man jättegärna vill ha någon form av kontakt. Man har ändå levt ihop i ett år och vi skildes som vänner. Det finns inga hard feelings från någon av oss.

Annons

Och nu förblir du singel en tid?

– Ja, jag har i alla fall aldrig varit den som gått ut och letat och tänkt: ”Nu vill jag ha en tjej, nu ska jag ha någon”. För mig har det alltid varit så att står hon där så står hon där. Händer det så händer det. Går man ut stenhårt för att hitta någon, då går det inte aldrig bra. Låt det ta den tid det tar. Rätt vad det är träffar man den rätta. Då är det helt underbart när det händer.

Lycka till med allt, Pelle!

– Man får tacka så mycket. Det värmer att så många verkligen bryr sig om både Karin och mig, att ni verkligen vill oss väl. Och det är klart att det kommer att bli bra både för henne och mig, framöver. Även om det kanske blir på varsitt håll. Hon är fortfarande en toppentjej, även om hon och jag inte funkade!

◼️ ◼️ ◼️

✔︎ Vem är Pelle Hansson Edh?

Ålder: 30
Bor: Utanför Söderhamn i Hälsingland
God egenskap: Snäll och driftig.
Dålig egenskap: Det finns säkert massor, men jag kommer inte på någon just nu.
Älskar att: Jobba med djur och natur.
Hatar att: Stå i telefonköer.
Äter helst: Husmanskost.
Dricker helst: Mjölk.
Favoritprogram i tv: Bonde söker fru.
Borde: Ha lite mer fritid.

Foto: TV4 & Privat

Annons