LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Karin Nordström har funnit kärleken på nytt – efter Bonde söker fru

09 jan, 2021 
Karin Nordström blev kär i Pelle Hansson Edh i Bonde söker fru men i höstas gick paret skilda vägar.
Nu har hon hittat kärleken igen – i en ny bonde.
– Dennis och min kemi var något extra och hur jag än försökte så föll jag som ett löv, säger Karin till Hänt.
Annons
Starka känslor i Farmen 2021Brand logo
Starka känslor i Farmen 2021

Bonden Pelle Hansson Edh och brevskrivaren Karin Nordström flyttade ihop redan innan deras säsong av Bonde söker fru hade börjat sändas på tv.

Men i höstas stod det klart att de hade separerat och att Karin Nordström hade valt att lämna Pelle och gården. I specialprogrammet Bonde söker fru – vad hände sedan? berättade Pelle om uppbrottet.

– Ibland funkar det inte och blir inte som man har tänkt sig, sa han och fortsatte:

– Det som hände var nog att verkligheten kom ikapp oss, vi var i olika faser i livet. Hon var kanske lite mer framåt, och ville åka iväg och hitta på saker mer. Visst, man är låst med gård och så och man vill göra saker själv också, så är det ju.

Men nu verkar Karin ha hittat kärleken på nytt – i en ny bonde. För Hänt berättar hon mer om kärlekslyckan.

– Det blev ett lyckligt slut för mig och kärleken. Han heter Dennis och jobbar bland annat som dräng på den gården jag flyttade till efter tiden i Hälsingland.

Annons

Föll pladask för Dennis

Hon säger att hon inte alls trodde eller ville träffa kärleken direkt efter uppbrottet från Pelle, men att det bara blev så.

– Jag hade varken en tanke eller ett egentligt intresse för att finna någon på ett bra tag efter uppbrottet med Pelle. Klyschigt men sant så ville jag satsa på mig själv och hitta tillbaka till den riktiga livsgnistan. Men Dennis och min kemi var något extra och hur jag än försökte så föll jag som ett löv.

Karin och Dennis. Foto: Privat

Visade Karin runt i nya staden

De bor i Tranemo och Karin berättar att Dennis visade henne runt när hon var nyinflyttad och sedan gick allt fort.

– Ny på orten som jag var så bjöd han med mig både för att lära mig området men också för att få lite nytt umgänge med han och hans vänner. Det betydde väldigt mycket för mig då och han fortsatte bara växa i mina ögon. Idag bor vi tillsammans och jag kan inte tänka mig ett liv utan honom nu.

Paret bor inte på en gård idag, men de har drömmar som de hoppas uppfylla i framtiden.

– Vi har ingen egen gård idag men det är väl något vi båda drömmer om att få driva ihop en vacker dag. Han är duktig inom lantbruket och jag med kossor så det vore en bra match, säger hon till Hänt.

Annons