Bonde söker fru 2020: Emmy avslöjar Pontus meddelanden till Lisa

Bonde söker fru 2020: Emmy avslöjar Pontus meddelanden till Lisa

Emmy Ohlsson blev plötsligt dumpad av Pontus Mikaelsson efter slutvalet i Bonde söker fru.
Nu avslöjar brevskrivaren att Pontus tog kontakt med Lisa Lindvall redan innan han avslutade med Emmy.
– Han kunde väl kanske chansat och valt Lisa om han ändå kände mer för henne, säger Emmy till Hänt.
Fem snabba med Patrik Fernlund från Bonde söker fru
Slå på ljud

Emmy Ohlsson har under hösten synts i TV4:s Bonde söker fru då hon dejtat bonden Pontus Mikaelsson. När det var dags för Pontus att göra det stora slutvalet fanns både Emmy och brevskrivaren Lisa Lindvall kvar på gården men tillslut valde Pontus att skicka hem Lisa. Men kärleksjakten för Pontus tog inte slut där, under onsdagskvällen fick TV4-tittarna nämligen se något historiskt. Bonden dumpade då Emmy plötsligt och valde sedan att plocka tillbaka Lisa.

Emmys avslöjande om historiska dumpningen i Bonde söker fru 2020

I en intervju med Hänt berättar nu Emmy om vad som egentligen hände under tiden då kamerorna slocknade.

– Jag stannade kvar efter slutvalet sen fick jag åka hem och rodda lite. Redan då blev det lite konstig stämning, han skyllde på att han hade mycket jobb och så där, säger Emmy.

Hon berättar vidare att hon åkte till Pontus igen men något stod inte rätt till. Inför att duon skulle ge sig iväg på en resa ihop kontaktade Emmy produktionen och berättade om sitt tvivel kring Pontus beteende. Tillsammans kom Emmy och produktionen överens om att hon skulle åka till gården i samband med deras nästa inspelningstillfälle.

– Men sen ringde de och sa att jag inte fick komma till gården utan att Pontus skulle ringa upp mig. Sen ringde han så som det är i programmet. Då tänkte jag att nu jävlar spelar de in alltihopa. Jag blev lite paff, jag var inte beredd på det utan jag trodde vi skulle höra lite hur det var och så. Jag hade ingen aning om att det skulle vara ett avslut, säger Emmy.

”Han kunde väl kanske chansat och valt Lisa om han ändå kände mer för henne”

Även om Emmy blev glad över att Pontus valde henne vid slutvalet, trodde hon själv att det var Lisa som han skulle välja. Därav uppstod förhoppningar om att det skulle bli hon och Pontus ändå. Men när Emmy idag ser programmet förstår hon att magkänslan kring vem Pontus egentligen fallit för var sann.

– Nu när jag har fått sett programmet och hur det är klippt så känner jag mig lite lurad. När man får höra att han säger att han var osäker på Lisa för att han inte kom henne så nära och att han var rädd att bli sårad. Ja, men eftersom han då inte tyckte så jättemycket om mig då var det ju fel val ändå, säger Emmy och fortsätter:

– Han kunde väl kanske chansat och valt Lisa om han ändå kände mer för henne.

Inte nog med känslorna vid slutvalet så förstod Emmy att Pontus känslor svalnat när hon befann sig hos honom innan dumpningen skedde.

– Det som jag har känt sedan sista gången jag var där och träffade honom innan avslutet. Då kände jag redan där att han inte var närvarande. Vi hade jättetrevligt men han pratade mycket om de andra tjejerna, till exempel Lisa och Isabelle. Och då kände jag hallå jag sitter ju här?, säger Emmy.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pontus skrev till Lisa redan innan han dumpade Emmy

I programmet dumpar Pontus Emmy innan han kontaktar Lisa men vad Emmy nu kan avslöja är att Pontus ska ha haft kontakt med Lisa redan innan han avslutade relationen med Emmy.

– Jag tror att han var lite ängslig gentemot de andra. Han sa till mig att han hade skrivit till Lisa och frågat hur det var med henne och då tänkte jag att jaha men du har inte skrivit till mig och frågat hur jag mår.

Emmy fokuserar nu framåt men om hon hade fått önska hade mer av hennes sätt att se på dumpningen framkommit i programmet. Hon känner nämligen att produktionen knappt lät henne uttala sig.

– Jag pratade jättelänge men det var så lite som kom med. Eftersom Linda säger att "Emmy kommer få sitt hjärta krossat". Det var liksom inte riktigt så, så jag ville fått berätta att mina känslor var på ett annat vis, mer att jag kände mig lurad, att jag blev irriterad och att det där kunde han ha tänkt på när det var slutvall.

LÄS OCKSÅ: Linda Lindorffs vassa pik till Carola Häggkvist – efter kärleksjakten

LÄS OCKSÅ: Anders Tegnells dotters första offentliga ord – detaljen om familjen

FRÅN FÖRSTASIDAN