Bonde-Karin Nordström avslöjar sanningen bakom namnvalen till tvillingarna

Karin Nordström

Karin Nordström och hennes kärlek Dennis Arvidsson blev föräldrar åt två tvillingar för drygt tre veckor sedan.
Nu avslöjar hon hur de bestämde namnen till döttrarna!
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmer
Slå på ljud

Karin Nordström blev ett känt ansikte efter hennes medverkande i TV4:s succéprogram Bonde söker fru 2019. I programmet kämpade hon för kobonden Pelle Hansson Edhs kärlek. Och till slut blev de ett par och strax efter slutvalet flyttade de ihop på Pelles gård.

Men under hösten senare samma år berättade att de gått skilda vägar.

– Verkligheten kom ikapp och vi kände att vi var för olika helt enkelt. Vi gled isär, tyvärr, berättade Pelle då.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Bonde-Karin om nya kärleken Dennis

Strax efter uppbrottet från Pelle flyttade hon till en annan gård där hon jobbade som piga och träffade då Dennis som jobbar som dräng på samma gård. I en tidigare intervju med Hänt berättade Karin om hennes nya kärlek:

– Det blev ett lyckligt slut för mig och kärleken. Han heter Dennis och jobbar bland annat som dräng på den gården jag flyttade till efter tiden i Hälsingland.

Och tidigare i vår gick paret ut med den stora nyheten att de väntar tvillingar. Till Hänt berättade Karin om förväntningarna inför att bli mamma åt tvillingar:

– Jag såg nästan mitt hjärta slå utanför kroppen och var så chockad! Först var det mycket rädsla för hur allt skulle bli nu men det växlade till stor lycka, säger Karin till Hänt och fortsätter:

– Idag skulle vi inte kunna tänka oss något annat. Vant oss med tanken och ser framför oss hur vi kommer att se ut som familj i höst. Dubbel lycka helt enkelt!

Bonde-Karin avslöjar sanningen bakom namnvalen till tvillingarna

För drygt två veckor sedan föddes de efterlängtade tvillingarna till världen. På sin Instagram uppdaterade Karin namnen som de gett sina döttrar:

”Kan ni fatta?! Våra små prinsessor är här efter ett kämpardygn.. Ellen och Annie kom med 6 min mellanrum Helt ofattbart perfekta! Ellen kom först och sedan Annie i säte, därav lite syrebrist men som de snabbt fick ordning på.”, skriver Karin och fortsätter:

”Hade aldrig klarat detta utan min Dennis vid sidan som nu är världens stoltaste pappa Nu väntar en tid på neonatalavdelningen innan vi får åka hem Världens största tack för alla hejarop! Det har pushat en framåt hela dagen”

I en frågestund på sin Instagram under helgen får hon en fråga från en nyfiken följare om hur paret bestämde namnen till tvillingarna:

”Hur bestämde ni namnen att den som kom ut först fick namnet Ellen?”

Varpå Karin svarar:

”Det var mest en känsla som jag och Dennis hade. Ellen var den spralliga i magen och Annie den lite mer lugna vilket är tvärtom nu. Vi började kalla dom det tidigt, ”Nu sparkar Ellen” osv”, skriver Karin som svar på följarens fråga.

Foto: Karin Norströms Instagram

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf stannad av polis – körde vingligt med barnen i bilen

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtssons stora glädje med sonen William – delar samma passion

FOTO: Karin Nordström/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN