LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kändiskvinnan når ut till Hanna Hedlund – efter nyheten om uppbrottet

25 jan, 2024 
Linn Seipel
hanna hedlund
Hanna Hedlund är singel igen – och nu väller gratulationerna in på hennes Instagram.
En kommentar från denna tv-legendar sticker ut lite särskilt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem Blixtsnabba med Hanna Hedlund – avslöjandet om kärlekslivetBrand logo
Fem Blixtsnabba med Hanna Hedlund – avslöjandet om kärlekslivet

Artisten Hanna Hedlund, 49, har stått på scen sedan unga dagar. Just nu är hon aktuell med showen Pernilla Wahlgrens Happy Ending i vilken hon hyllats på flera håll. I ett inlägg på Instagram visade hon nyligen upp blommorna hon fått hemskickade till sig efter premiären. Det är också i samma inlägg som hon avslöjar att hon är singel igen.

Det var under våren 2023 som hon informerade om att hade en ny relation, första efter skilsmässan från exmaken Martin Stenmark, 51.

Annons

– Jag har någon som jag tycker extra mycket om. Men jag känner att jag fortfarande vill hålla det privat. Det måste få ta tid, både för mig och för barnen. Sen är den här personen inte så intresserad av det offentliga livet heller, och det känns bra, sa Hanna då till Expressen.

Hanna Hedlund är singel igen

Trots att många var nyfikna avslöjade hon aldrig vem denna nyfunna kärlek var. Men nu står det klart att de gått skilda vägar.

”Åh jag har fått så fina blommor efter premiären Älskar’t! Även om jag är singel, och can by my own flowers så är det ju ljuvligt att bli bortskämd med vackra blommor”, skrev Hanna Hedlund i inlägget.

Annons

I kommentarsfältet avslöjar hon dessutom att hon varit singel i flera månader, efter det att en följare undrat.

Anna Lindmarkers stöd till Hanna Hedlund – efter uppbrottet

Nu rycker även en vän till Hanna in i inlägget. Och det är ingen mindre än det före detta nyhetsankaret på TV4, Anna Lindmarker, som också taggar in skådespelaren Kajsa Ernst.

”Vi singlar kan köpa blommor åt varandra, eller hur @hedlund_hanna och @kajsaernst?”

Något som får både Kajsa och Hanna att svara unisont ”jaaa!” följt av röda hjärtan.

Både Anna Lindmarker och Kajsa Ernst är nämligen singlar. Men av en helt annan anledning – de är änkor. Anna förlorade sin Lars Weiss sommaren 2021 och Kajsa sin make Göran Stangertz 2012.

Annons

”- I’m your man. Det var några av de sista orden han sa till mig, min stora kärlek, min älskade man, min vän - Lasse. Sorgen är obeskrivlig. Vi kommer att sakna honom för alltid.” skrev Anna Lindmarker då på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons