LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlunds avslöjande om nya kärleken – oväntade yrket

06 okt, 2023 
Hanna Hedlund
Hanna Hedlund har efter skilsmässan med Martin Stenmarck funnit kärleken på nytt.
Nu avslöjar hon vad hennes nya kärlek har för yrke och till en början var hon inte helt van vid det han gör.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

Det var i juni 2021 som Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 50, gick ut med att de skulle skiljas. De hade då varit tillsammans i 23 år, gifta i fem och fått tre barn ihop.

Sedan dess har mycket hänt och både Hanna och Martin har nu gått ut med att de på varsitt håll funnit kärleken på nytt. Hannas kärlek är däremot fortfarande hemlig, och hon har inte avslöjat vem det är hon dejtar.

Men nu kommer hon med ett nytt avslöjande om kärleken. Det är i podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan, som Hanna har ihop med Jessica Wahlgren, som hon delar med sig av nya detaljer om den mystiske mannen.

Hanna Hedlunds avslöjande om nya kärleken: ”Jag dejtar ju en...”

Kompisarna börjar prata om att de inte alltid känner sig bekväma i situationer då de ska klä av sig framför en doktor eller liknande. Jessica förklarar att hon inte gillar att visa sig naken och att hon inte hade gjort det framför någon bekant med det yrket.

Annons

Hanna håller däremot inte med.

– Det var likadant som i början, för jag dejtar ju en kiropraktor och massör, och så tänkte jag såhär i början att jag är ju inte så himla van vid att någon tar vid en på det sättet, säger hon och fortsätter berättar om vändningen.

– Men så tänkte jag gud han masserar och tar på människor dagarna i ända. Det är en väldig skillnad med en doktor och hur de ser på kroppen och kopplar bort känslor.

Då vet vi alltså vad Hanna nya kärlek har för yrke!

Hanna Hedlund nya kärleksbesked – så träffades de

– Vi håller på att lära känna varandra, sa hon då i programmet och fortsatte:

– Det är härligt att ha lite pirr i magen och känna sig som 25 igen, säger artisten.

Hanna avslöjade samtidigt att hon träffade sin nya kärlek under hennes turné. Hon har dessutom tidigare berättat att hennes nya kille inte bor i Stockholm, utan ute på landet, vilket är något som hon uppskattar!

FOTO: Cornelia Nordström / Expressen / TT

Annons