LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kändisdotterns ord efter Ciros avsked i Farmen: ”Sjukaste jag varit med om”

29 jan, 2024 
Ciros resa i Farmen 2024 är nu över.
Hans kända dotter Sandra uttalar sig nu om situationen.
”Sjukaste jag varit med om!”, skriver hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-quiz – hur många rätt får Desirée Nilsson och Cornelia Gyllborg?Brand logo
Farmen-quiz – hur många rätt får Desirée Nilsson och Cornelia Gyllborg?

I söndagens Farmen blev det Ciro Cucarano, 58, som tvingades lämna tävlingen. Detta efter en rafflande kamp i Tinget mot Andreas Larsson, 32.

När Ciro skulle välja andrekämpe var det många som blev rejält chockade när han yttrade Andreas namn. I efterhand har Ciro förklarat för Hänt hur han egentligen tänkte när han valde honom.

– Jag och Andreas hade kommit överens om att jag skulle välja honom, för han ville också ha en kamp. Så jag stod för mina ord, jag står alltid för det jag säger, sa han då.

Tittarnas starka reaktioner efter Ciros match i Tinget: ”Läggmatch”

Ciro var otroligt omtyckt av allt och alla – även tittarna. Så nu när han är ute ur leken är sorgen total.

”Tråkigt att han åkte ut. En av de värdiga!”, skriver en tittare på TV4:s Facebook.

Annons

”Ciro var den enda värdiga vinnaren av farmen var duktig på allt med bygge med mera väldigt kunnig man. Hoppas att latmasken Fredrik åker ut inom kort !”, skriver en annan.

Det finns även en annan teori bland tittarna:

”Måste ha varit riggat. Ciro ville hem. Har aldrig sett honom såga så dåligt.”, skriver en person.

”Läggmatch han ville hem. Säkert tröttnat på alla lata skitungar.”, skriver en annan.

Kändisdotterns ord om pappa Ciros medverkan

Om det var en läggmatch eller inte är nog något vi aldrig kommer få svar på. Däremot är dottern Sandra Cucarano, 27, inne på liknande spår som tittarna.

”Jag tycker att han gör det så himla bra, han är verkligen sig själv till pricka. Lugn och principfast. Lite tråkigt att han inte får så mycket tv tid förrän i slutet för det är då hans roliga sidor kommer fram. Jag vet ju att han var där för upplevelsen och inte tv tid vilket han tog på största allvar och han gick upp först och gick och la sig sist och byggde på alla uppdragen dagarna i ända. Men han är ju en arbetsmyra så jag är inte förvånad. Jag tyckte det var onödigt att han anmälde sig frivilligt att fightas men jag vet att han både var ordentligt skadad i knäet och bitit av en tand, han var helt förstörd. Han är ju ändå snart 60 år och har småbarn, hus och jobb som han behöver ta hand om. Då är det inte värt att låta hälsan förstöras för ett tv program när han är där för upplevelsen och inte tv tiden.”, skriver Sandra i ett meddelande till Hänt.

Ciros dotter Sandra är välkänd för TV4-tittarna eftersom hon varit med i Robinson två gånger. Nu berättar hon hur hon kände när pappa Ciro behövde lämna.

”Jag vet blev sååå ledsen även om jag redan visste hur det gick. Det var så sjukt för jag var i Italien på bröllop när han var där så vaknade jag upp helt svettig och sa till min kille att jag drömde att pappa åkte ur farmen och en timme senare så ringde han mig. Sjukaste jag varit med om!”.

FOTO: TV4

Annons