LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Ciro om sanningen bakom tinget – starka scenerna

28 jan, 2024 
I det senaste tinget i Farmen blev det deltagarn Ciro Cucarano som fick lämna. För Hänt berättar han nu om avskedet och det tittarna inte fick se.
– Jag kommer aldrig glömma det.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-deltagaren påkörd – brister ut i tårar efter skadanBrand logo
Farmen-deltagaren påkörd – brister ut i tårar efter skadan

Den tredje veckan i Farmen 2024 har bjudit på en hel del känslor. I tinget blev det en spännande kamp mellan första kämpen Ciro Cucarano, 58, och andra kämpen Andreas Larsson, 32.

Det hela avslutades med en vinst för Andreas och ett känslosamt avsked för Ciro, där vi fick se flera av deltagarna fälla tårar. När Hänt nu pratar med Ciro berättar han om händelsen.

Ciro om valet att möta Andreas: ”Jag stod för mina ord”

Ciro förklarar att det kändes tungt att ta farväl av de andra deltagarna.

– Det var riktigt jobbigt att behöva lämna alla farmare som man hade kommit så nära. Jag gillade allihopa. Men jag ville ha en kamp och jag fick en kamp.

Varför valde du Andreas?

– Jag och Andreas hade kommit överens om att jag skulle välja honom, för han ville också ha en kamp. Så jag stod för mina ord, jag står alltid för det jag säger.

Annons

Ångrar du nu i efterhand att du valde honom?

– Nej, det gör jag inte. Jag ångrar ingenting som jag gjort på farmen. Jag körde mitt egna race hela vägen ut.

Ciro om tårfyllda scenerna i Farmen: ”Jag kommer aldrig glömma det”

I tinget väljer Andreas sågning, och i programmet avslöjar han dessutom att det var Ciro som lärde honom att såga.

– Ja, jag gjorde det. Men jag menar såga, det handlar inte så mycket om tekniken det är mest styrka i själva grenen. Han är en vältränad ung kille och jag var äldst där inne. Det klart att det var en stor risk och det gjorde att jag förlorade. Han var en stark ung kille och jag var rätt slut där.

Det blev ett tårfyllt avsked?

– Ja, Anna sa det också att hon hade aldrig sett något liknande. Hon sa ”jag kan inte förstå vad som har hänt, alla gråter för att du lämnar!” Men det var känslosamt för mig med. Jag tyckte om allihopa. Jag kommer aldrig glömma det, säger Ciro och fortsätter:

– Det känns jättetråkigt, när jag såg det idag… Jag började nästan… Ja. Det var rörande. Det var lite jobbigt att se tillbaka.

FOTO: TV4Play

Annons