Julia Sundqvist säljer sin lägenhet – se bilder här

Samir Badran & Julia Sundqvist

Samir Badran och Julia Sundqvist har varit ett par i snart två år.
Nu säljer Julia sin lägenhet.
”Första lägenhet som jag och Samir bodde i”, skriver hon.

Samir Badran är tv-profilen som blev känd för svenska folket efter att ha blivit en stor tittar-favorit i Paradise hotel 2014. Sedan dess har han gjort en minst sagt imponerande resa där han förutom att leda Talang tillsammans med Pär Lernström även har turnerat Sverige runt ett antal gånger tillsammans med tidigare kompanjonen Viktor Frisk med duon Samir & Viktor. Men det är inte bara på karriärfronten som det har gått bra för den tidigare realityprofilen. Även kärlekslivet har nått stora framgångar.

LÄS OCKSÅ: Margaux plötsliga besked: ”Lägger ner”

Idag är Samir nämligen tillsammans med sin stora kärlek Julia Sundquist, och för ett år sedan tog de även det stora beslutet att dela resten av sina liv med varandra. Det var under en direktsändning av Talang som Samir tog tillfället i akt och plötsligt friade till sin älskling.

– Du är den starkaste och modigaste tjejen jag någonsin träffat och jag älskar dig så mycket, sa han då till en minst sagt överraskad Julia som satt i publiken.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Deras bröllopsplaner

Paret har valt att vara rätt så selektiva med vad de berättar i media, men i en video på Paradise hotel-profilen Lisa Ankermans Youtube-kanal berättar de nu om tankarna kring deras framtida bröllop.

Julia förklarar att planen var att gifta sig 2022, men att de med tanke på coronapandemin inte har någon aning om vad som kommer att hända och att det därmed har varit svårt att planera något. Men om det är något de är överens om är det att bröllopet ska vara allt annat än lugnt.

– Det ska i alla fall inte vara något nyktert bröllop, det går fet bort för mig, skrattar Julia Sundquist och fortsätter:

– Man ska också mixa personer, så att man inte sitter med dem man brukar sitta med. Och inga tråkiga lekar. Vi vill och ha mycket show på vårt bröllop.

Julia säljer sin lägenhet

Men nu tar paret ännu ett steg i relationen. Julia har nämligen bestämt sig för att sälja sin lägenhet som även är den första lägenheten som hon och Samir bodde i som par. På Instagram berättar hon om det stora beslutet.

”Min älskade fina lägenhet till salu!”, skriver hon till en bild på lägenhetsannonsen innan hon fortsätter:

”Det här var faktiskt den första lägenhet som jag och Samir bodde i.”

Lägenheten är en etta på 24 kvadratmeter och ligger i Solna utanför Stockholm. Den har balkong, ligger på högsta våningen i lägenhetshuset och säljs av mäklaren Nazz Mohideen. Här är bilder från den fina lägenheten:

LÄS OCKSÅ: Därför försvann Samir Badran från sociala medier – berättar sanningen

LÄS OCKSÅ: Viktor Frisks flirt med Benjamin Ingrossos bonussyster Lina Björling