Julia Sundquists hälsokamp efter beslutet med Samir Badran

Samir Badran och Julia Sundquist

Foto: TT/TV4

Samir Badran och fästmön Julia Sundquist har fattat ett stort beslut.
Efter den plötsliga förändringen erkänner nu Julia sitt dippande mående för följarna.
– Varit på bristningsgränsen till gråt hela dagen, skriver Julia på Instagram.

Samir Badran slog igenom och blev en omtyckt tv-personlighet då han medverkade i Paradise hotel. Efter programmets slut fortsatte framgångarna att regna in. Tillsammans med Viktor Frisk skapade Samir duon Samir & Viktor som under flera års tid varit en populär musikduo som släppt flera stora hits.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kärlekslyckan efter frieriet i Talang

LÄS MER: Samir Badrans första ord om skönhetsingreppet

Under förra året kom dock beskedet att duon splittras och Samir kommer istället att lägga sitt stora fokus på mäklarstudierna. Däremot får vi fortsatt se Samir i tv-rutan idag, han är nämligen fortsatt aktuell i TV4:s Talang där han agerar side-kick till Pär Lernström.

Under finalen av Talang 2020 drog Samir till med ett drag som det svenska folket inte glömmer i första taget. Han friade då nämligen till flickvännen Julia Sundquist. Sedan dess har bröllopsplanerna varit igång och paret delar ofta med sig av sin kärlekslycka på sociala medier.

Julia Sundquist om kampen efter beslutet med Samir

En ny uppdatering på Instagram från Julias sida visar sig dock inte vara lika härlig. Hon och Samir har nämligen fattat ett beslut som fått hennes mående att dippa rejält.

”Idag har jag insett något sjukt: nikotins galna påverkan på hjärtat och kroppen. Jag har snusat Zyn (tobaksfritt snus) i ca 2 år dagligen och absolut vetat att nikotin inte är bra men aldrig på riktigt fattat vad det gjort med mig. Samir och jag bestämde oss för att sluta snusa så idag var första dagen. Vanligtvis tar jag en snus det första jag gör på morgonen men idag slängde jag dosan och herregud har aldrig mått så här någonsin??”, skriver Julia och fortsätter:

”Hela dagen har jag haft grov yrsel (förmodligen på grund av att nikotin höjer blodtrycket), mått illa, varit sjuk trött, haft hjärtklappning, inte kunnat koncentrera mig alls på plugget och varit på bristningsgränsen till gråt hela dagen m.m. Allt detta för att jag inte fått i mig nikotin. Har verkligen får en ögonöppnare och efter att ha genomlidit denna dag vill jag aldrig vara beroende av något någonsin igen. Speciellt inte nikotin, det är verkligen en drog. Så kids, började aldrig med nikotin, det är inte coolt.”

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgren visar upp superkroppen

LÄS OCKSÅ: Phillip Rochester om intima händelsen i Farmen

Foto: Instagram

Senaste nytt