LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Julia Franzén om uppbrottet: ”Måste gå att lösa på något sätt”

01 mar, 2023 
Programledaren Julia Franzén kilar stadigt med pojkvännen Bingo Rimér.
Men allt har inte alltid varit guld och gröna skogar för paret.
Nu berättar Julia om det tidigare uppbrottet mellan de två.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emil Henrohn försvinner från Göta Lejon: ”Jag har en...”Brand logo
Emil Henrohn försvinner från Göta Lejon: ”Jag har en...”

Love island-aktuella Julia Franzén fann kärleken i Bingo Rimér 2020, under hösten kunde vi ser parets känslor sprudla för varandra. Men deras romans tog tyvärr slut några månader senare. I början av 2021 gick Julia ut på Instagram och kommenterade uppbrottet i en frågestund:

”Bingo är en fantastisk person och fortfarande min vän men vi vill inte samma sak i livet och har inte samma syn på hur vi vill ha en relation. (Jag är inte lika….öppen)”, skrev Julia då.

Julia Franzéns glädjebesked med Bingo Rimér – bekräftar lyckan

Därefter var Julia med och sökte efter kärleken i TV4:s Bachelorette. Dock så hittade inte Julia kärleken i programmet men efteråt kunde vi mötas av en glädjande nyhet. Att hon hade återförenats med Bingo och de har varit ett par sedan dess.

Julia och Bingo visar flitigt upp kärleken på sina sociala medier och Julia har tidigare berättat för Hänt om lyckan i relationen.

– Det känns jättebra. Vi funkar så himla bra ihop och passar så bra ihop. Det känns så självklart med honom, berättade hon då.

Julia Franzén om uppbrottet från Bingo: ”Ville inte ha fler barn”

Nyligen gästade Julia podden Bathinas skilda möten som drivs av Bathina Philipson. Då kom duon in på Julia och Bingos uppbrott och vad som egentligen hände.

Annons

– Du gick ut i tidningarna och sa att du inte kan vara ihop med Bingo för att han inte vill ha barn. När gjorde du det?, frågade Bathina.

– Det var väl hösten 2020, vi båda är väldigt flitiga på sociala medier och alla sågs att vi umgicks, så flera undrade såklart alla varför vi inte umgicks längre. Det är två faktorer som var så avgörande, jag bodde ju i Marbella och bor fortfarande där. Sen så kände han sig så klar med familjelivet och ville inte ha fler barn, så det var helt omöjligt att vi skulle kunna vara tillsammans, berättade Julia.

Men sedan när Julia och Bingo återförenades månader senare så kändes allt självklart eftersom det passar otroligt bra ihop.

– Vi passar så otroligt bra ihop och det måste gå att lösa på något sätt. Jag bor i Marbella men är mycket i Stockholm nu och han vill verkligen ha barn nu. Så saker ändras, jag känner att passar man så bra ihop så får man allt och funka, avslutade hon med.

FOTO: WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet

Annons