julia franzen

Julia Franzén bekräftar otroheten – nu berättar hon: ”Jag har...”

Julia Franzen

Julia Franzén och Bingo Rimér har varit ett par under cirka två års tid.
Nu bryter Julia tystnaden om otroheten hon upplevt, detta efter att fått en fråga på Instagram.
”Ja, jag har”, skriver Julia på Instagram.
Julia Franzén och Bingo Rimér avslöjar – sanningen bakom distansförhållandet
0:37

Efter reklamen: Julia Franzén och Bingo Rimér avslöjar – sanningen bakom distansförhållandet

(0:37)

Slå på ljud

Julia Franzén, 32, sökte efter kärleken i TV4:s Bachelorette men trots att romanser uppstod så var det inte i programmet som hennes prins fanns. Det visade sig nämligen vara på hemmaplan som Julia skulle finna mannen i sitt liv. Strax efter inspelningen återförenades hon nämligen med exet Bingo Rimér, 47, och paret kilar än idag stadigt.

Julia har tidigare berättat för Hänt om lyckan över relationen med fotografen.

– Det känns jättebra. Vi funkar så himla bra ihop och passar så bra ihop. Det känns så självklart med honom, säger hon.

Sanningen om bråken i relationen

Vid samma tillfälle avslöjade Julia att paret då och då bråkar, precis som alla par. Det visade sig dock att bråken främst handlar om att Julia inte gillar att Bingo bemöter henne på samma sätt som han bemötte exet Katrin Zytomierska, 44. Det är nämligen så att duons olika bakgrunder får dem att hantera bråken på olika sätt.

– Jag kommer från en väldigt lugn familj som aldrig höjer rösten eller har en attityd. Och Bingo kommer från Katrin Zytomierska som liksom är känd för sin attityd. Och ibland kan han glömma av att jag inte är Katrin Zytomierska så han kan ha ett tonfall som jag är väldigt känslig mot, sa då Julia.

Nu bryter Julia tystnaden om otroheten

Julia arbetar idag med sina sociala medier och där får följarna en stor inblick i Julia och Bingos liv. Paret har bland annat pratat öppet om hur gärna de vill skaffa barn tillsammans. Dessutom har Julia då och då frågestunder så att följarna kan ställa frågor som de vill få besvarade.

Nyligen fick Julia frågan om hon hade blivit bedragen någon gång, detta var på Julia bröt tystnaden om den tidigare otroheten hon varit med om.

”Ja, jag har träffat många dåliga killar när jag och Camilla bodde utomlands 2012-2019. Vi bodde på över 50 destinationer runt om i världen och hann börja dejta riktiga svin”, skriver Julia.

Julia Franzén

Hänt har sökt Julia Franzén för en kommentar.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN