hänt exklusivt

Julia Franzéns besked om fertilitetstestet – Bingos stöd: ”Befrukta”

Bingo och Julia

Julia Franzén möttes nyligen av ett tungt besked efter att ha genomfört ett fertilitetstest.
Nu berättar hon om den stora chocken och om stödet från Bingo Rimér.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén och Bingo Rimér avslöjar – sanningen bakom distansförhållandet
0:37

Efter reklamen: Julia Franzén och Bingo Rimér avslöjar – sanningen bakom distansförhållandet

(0:37)

Slå på ljud

Julia Franzén, 32, var årets Bachelorette 2021 och åkte ner till Grekland i hopp om att få med sig sin stora kärlek hem. Någon relation blev det dock inte –kärleken visade sig nämligen vara närmare än hon hade kunnat ana.

Väl på hemmaplan återförenades hon med exet Bingo Rimér, 47, och sedan dess blomstrar deras kärlek som aldrig förr.

Julia och Bingo har ännu inte några gemensamma barn men Julia har tidigare varit öppen med att hon gärna vill skaffa egna barn i framtiden. Men nu nås hon av ett tyngre besked som hon berättar om på sin Instagram.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Julia Franzéns sorg – nu berättar hon om chocken

Julia berättar att hon gjorde ett fertilitetstest för att vara på den säkra sidan, men svaret var inte särskilt positivt.

Jag gjorde ju ett fertilitetstest ”för skojs skull” för ett tag sen. Igår ringde de och berättade att jag inte hade så många ägg kvar. Jag har bra kvalité på äggen. Men jag tror att hon sa att man kan äggreserver på en skala 0-6 och jag har 0,6. Har man under 1 är det inte bra. Så jag bör verkligen frysa mina ägg eller börja försöka bli gravid typ NU. Det blev liksom en chock för jag gjorde mest testet för säkerhets skull, för att kolla att det är okej att vänta lite med barn. Trodde ju inte det skulle vara något fel.” skriver bland annat Julia i inlägget på Instagram.

När Hänt når henne har chocken lagt sig och hon kan nu försöka fokusera på att vara lösningsorienterad.

Jag mår okej. Chocken har lagt sig och nu är jag redo att vara lösningsfokuserad. Det känns lite overkligt fortfarande. Kan inte riktigt ta in det. Gjorde ju inte testet för att jag haft problem så var inte beredd på att det skulle vara något fel.” skriver Julia i ett meddelande till Hänt.

Bingo Rimérs stöd till flickvännen efter chockbeskedet

Pojkvännen Bingo och Julia visar ofta upp sin relation på sociala medier och vad man kan döma så är de ett stort stöd för varandra i vått och torrt.

Bingo är världens bästa. Du fin mot mig.” skriver Julia till Hänt.

Under kvällen publicerade hon även en skärmdump på Bingos meddelanden som han skickat till henne och menar att han hanterat allt ”exemplariskt”.

När chocken lade sig kunde Julia börja fundera på vad hon ska göra och planen den närmsta framtiden är att frysa in sina ägg.

Frysa in mina ägg eller embryon!

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN