TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför lämnar Julia Franzén kärleken Bingo Rimér – egna orden om resan

10 nov, 2022 
AvJonna Lawaetz
Julia Franzén och Bingo Rimér
Julia Franzén och Bingo Rimér har varit ett par i ungefär två år.
Men nu avslöjar Bingo att Julia lämnar honom tillfälligt på grund av en alldeles särskild händelse.
Annons
Julia Franzén och Bingo Rimér avslöjar – sanningen bakom distansförhållandetBrand logo
Julia Franzén och Bingo Rimér avslöjar – sanningen bakom distansförhållandet

Julia Franzén, 32, var med och sökte efter kärleken i TV4:s Bachelorette år 2021. Hennes medverkan i programmet slutade dock med att hon hittade kärleken.

Däremot visade det sig att hon inte behövt åka hela vägen till Grekland för att söka efter kärleken, drömprinsen fanns nämligen på hemmaplan!

Ett tag efter inspelningen av programmet återförenades hon med exet Bingo Rimér, 47, och de har varit ett par sedan dess. Julia och Bingo visar flitigt upp kärleken på sina sociala medier och Julia har tidigare berättat för Hänt om lyckan i relationen.

– Det känns jättebra. Vi funkar så himla bra ihop och passar så bra ihop. Det känns så självklart med honom, berättade hon då.

Julia Franzén om okända bråken i relationen

Trots att kärleken sprudlar avslöjade Julia vid samma tillfälle att paret bråkar, precis som alla par. Det visade sig dock att bråken främst handlar om att Julia inte gillar att Bingo bemöter henne på samma sätt som han bemötte exet Katrin Zytomierska, 44.

Annons

Det är nämligen så att duons olika bakgrunder får dem att hantera bråken på olika sätt.

– Jag kommer från en väldigt lugn familj som aldrig höjer rösten eller har en attityd. Och Bingo kommer från Katrin Zytomierska som liksom är känd för sin attityd. Och ibland kan han glömma av att jag inte är Katrin Zytomierska så han kan ha ett tonfall som jag är väldigt känslig mot, förklarade Julia.

Julia lämnar Bingo för personlig resa: ”Koppla bort sig från allt”

Trots att det ibland är bråk i relationen så har paret det bra. Julia och Bingo kom precis tillbaka hem till Sverige efter en semester i Spanien. Nu ska dock paret spendera en tid ifrån varandra, vilket Bingo berättar om i ett inlägg på Instagram.

Han avslöjar att Julia ska åka på en resa på egen hand, för att fokusera på sig själv. I inlägget skriver han vidare att Julia ska ut i skogen i tio dagar och därmed koppla bort sig helt från omvärlden. Under dessa dagar ska Julia gå på djupet med sin personliga utveckling.

Annons

”Julia ska snart åka bort på en spännande inre resa. Hon ska ut i skogen och koppla bort sig från allt i 10 dagar. Hänga med psykologer och meditera för att verkligen gå på djupet med det”

Bingo uppmuntrar även flickvännen att göra resan ensam och att han själv ska göra samma resa i början på nästa år.

”Väldigt spännande. Jag kommer göra samma resa själv i början på nästa år. Vissa resor i livet måste man göra ensam. Annars älskar jag att resa tillsammans med Julia. Jag tycker det är så mysigt att upptäcka världen tillsammans och dela alla minnen ihop”

FOTO: discovery+ och Duygu Getiren/TT

Annons