ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Julia Franzén om verkliga relationen till Bachelorette-deltagaren Carl

01 feb, 2022 
Julia och Bachelorette-deltagare
Julia Franzén gjorde stort avtryck som Sveriges första Bachelorette. Även om resan inte slutade med en pojkvän så öppnar hon nu upp för kärlek till en av deltagarna.
– Fått min sista ros..., säger hon till Hänt.
Annons
Julia Franzén avslöjande om kravlistan för sin assistent – stämmer inteBrand logo
Julia Franzén avslöjande om kravlistan för sin assistent – stämmer inte

Julia Franzén var fjolårets Bachelorette, även Sveriges första någonsin. Det var en lärorik och turbulent resa att dejta flera killar samtidigt och Julia hade svårt att välja vem som skulle få den sista rosen. Väl hemma blev det inte någon långvarig kärlek med varken Jesper Guldbrandsen eller Felix Almsved, som det stod mellan i slutet.

Faktum är att hon och Felix Almsved dejtade ett litet längre tag. Men efter att sista avsnittet hade släppts uppstod bråk och dramatik – då de båda hade olika bild av relationen.

I en intervju med Hänt berättar Julia om sina tankar kring programmet idag och vad hon hade gjort annorlunda. För det finns nämligen en stark anknytning till en annan Bachelorette-deltagare.

Annons

Julia Franzén om tiden efter Bachelorette: ”Missuppfattades”

Hur är läget? Hur känns allt efter Bachelorette?

– Läget är bra. Jag ser verkligen tillbaka på Bachelorette med glädje och tacksamhet. Vilket äventyr!

Hur mådde du efter att ”så gick det sen”-avsnittet hade visats? Det blev en del dramatik och bråk på sociala medier...

– Det var tråkigt att saker missuppfattades men jag är glad att jag fick upprättelse om allt. Att folk fick reda på att Jesper visst var förvarnad, att Jesper inte blev gostad, att Felix och jag dejtat under hösten men att vi har olika versioner av vad som är att dejta.

”För honom var det bara en tävling om att vinna sista rosen. Jag har verkligen försökt lära känna honom på ett djupare plan efter programmet. Men han har varit så bitter och besviken på mig för att jag valde Jesper och inget jag gör eller gjort duger”, skrev Julia Franzén då.

Annons

Julias relation till deltagaren Carl: ”Fått min sista ros”

Men även om det inte blev kärlek för Julia med Felix eller Jesper så har hon uttryckt att den sista rosen hade gått till deltagaren Carl Bengtsson idag.

Nu berättar hon att valet med sista rosen fortfarande står kvar

Vi kunde ta del på dina sociala medier att din ”sista ros” skickades till Carl. Har ni någon kontakt och hur ser du på er relation?

– Ja, det var mest en rolig grej. Hade jag gjort valet idag hade Carl fått min sista ros.

Julia och Carl
Julia och Carl, vem vet kanske det blir kärlek ändå...
Julia och Carl
Carl och Julia träffades under Bachelorette, idag hade hon gett honom sista rosen utan tvekan.

FOTO: TV4

Annons