Julia Franzéns hårtransplantation – resultatet efter ingreppet

JULIA FRANZÉN
Exklusivt

Julia Franzén har genomgått en hårtransplantation för att få ett jämnare hårfäste.
Nu berättar hon för Hänt om det ovanliga skönhetsingreppet.

Julia Franzén, 31, fick sitt stora genombrott i tv-rutan när hon medverkade i Robinson 2020. I det populära överlevnadsprogrammet kom hon mycket längre än vad hon förväntat sig och glädjen var därför total när hon till slut landade på en sjundeplats.

Sedan dess har Julia hållit sig kvar i rampljuset och i höst ska hon söka kärleken i tv. Hon är nämligen Sveriges första Bachelorette.

Förra hösten dejtade Julia fotografen Bingo Rimér, 46, och de två verkade ha väldigt kul tillsammans. Däremot höll inte relationen då de inte riktigt var på samma plats i livet – Julia ville ju stadga sig och skaffa familj, medan Bingo kände sig klar på den fronten.

SKÄRP DIG Raseriet efter pappans vägran med bebisen

Julia Franzén är Sveriges första Bachelorette

Men nu hoppas Julia Franzén alltså finna mannen i sitt liv i Bachelorette istället. Programmet spelades in i våras men visas på TV4 nu i höst och någon som har lovat att kolla på varenda avsnitt är just exet Bingo Rimér.

”Hela min familj, som haft äran att lära känna henne, kommer sitta bänkade framför TV4 med popcorn och hålla tummarna för att hon hittar den man hon förtjänar”, har Bingo tidigare skrivit till Hänt.

Julia är väldigt mån om sitt utseende och inför inspelningarna av Bachelorette var det mycket fix och skönhetsbehandlingar som stod på agendan. Hon har tidigare uttalat sig om beslutet att berätta om sina ingrepp.

”Alla är vackra naturligt och ingen BEHÖVER massa behandlingar eller produkter. Men jag har 3 val; 1. Sluta med alla skönhetsrutiner. 2. Undanhålla mina skönhetsrutiner så unga tjejer mår dåligt över att dom inte ”föddes” sådär. 3. Vara öppen med vad jag gör, men då tror unga tjejer att man måste göra det för att passa in”, har Julia tidigare förklarat på Instagram.

Julias egna ord om ovanliga skönhetsingreppet

Det senaste ingreppet som Julia har genomgått är en hårtransplantation. När Hänt når henne berättar hon varför hon ville göra just det här ingreppet.

”Jag gjorde det för att bli av med mina "flikar", det gjorde inte ont för det gjordes i lokalbedövning”, skriver hon till Hänt.

Julias följare består främst av tjejer, men nu har Julia gjort en annorlunda upptäckt. Det är nämligen ovanligt många män som hört av sig.

”Jag är jättenöjd. Många har varit glada att jag vart öppen om detta. Fler män än vanligt har hört av sig och frågat om detta. Annars brukar det vara mest tjejer som är nyfikna på mina skönhetsgrejer”, skriver Julia.

JULIA FRANZÉN

Julia vill ta bort "flikarna".

FOTO: INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: BAKOM KULISSERNA Idol-Gabriel avslöjar det tittarna inte fick se

LÄS OCKSÅ: MYSTISKT Christian Bauers plötsliga försvinnande

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

Senaste nytt