TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Christian Bauers försvinnande från Pernilla Wahlgrens sociala medier

09 sep, 2021 
CHRISTIAN BAUER, PERNILLA WAHLGREN
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren har varit ett par sedan i våras och sedan dess har det kryllat av bilder på de två tillsammans.
Men den senaste månaden har Christian lyst med sin frånvaro.
Annons
Bianca Ingrossos chock efter bilden på Christian Bauer – “Sinnessjukt”Brand logo
Bianca Ingrossos chock efter bilden på Christian Bauer – “Sinnessjukt”

Kärlekssagan mellan Christian Bauer, 55, och Pernilla Wahlgren, 53, började med att Pernillas make up-artist rekommenderade henne till att börja dejta Christian.

I den senaste säsongen av Wahlgrens värld kommer tittarna få följa deras dejting ända sedan första dagen. I det senaste avsnittet får tittarna se när Bianca Ingrosso, 26, får se en bild på Christian för första gången. Och det var en minst sagt stark reaktion från Biancas sida.

– Det där är mannen i hennes liv. Skitsnygg! Asså han är så snygg! Oh my god, det här är sinnesjukt hur snygg han är!, utbrister Bianca i programmet.

Även Pernilla verkar tycka att Christian är mannen i hennes liv, för på sociala medier visar hon gärna upp deras starka kärlek till varandra.

Pernilla om att flytta ihop med Christian

Något annat som Pernilla också gärna visar upp i sina sociala kanaler är hennes nya boende på Lidingö. Förra året köpte Pernilla en tomt på ön för 8,2 miljoner och där är bygget av hennes egen-designade hus just nu i full rulle. Huset ska heta Villa Nilla och förväntas stå klart i juni 2022.

Annons

Eftersom Pernilla bara har ett barn som fortfarande bor hemma, Theo Wahlgren, 14, så är egentligen Villa Nilla lite väl stort för bara två personer. Pernilla har tidigare sagt i sin podcast Wahlgren & Wistam att det inte är helt omöjligt att Christian också flyttar in.

Förra veckan intervjuades Pernilla och Bianca av Discovery+ och då utvecklade Pernilla sin eventuella sambo-situation.

– Jag vill verkligen inte säga så här ”nu ska vi flytta ihop” utan man tar dagen som den kommer. Jag tror inte att man behöver bestämma något, utan det där känner man. Jag kan inte säga det än heller, för mitt hus kommer inte vara färdigt förrän om ett år. Jag hoppas ju såklart att vi är tillsammans då fortfarande, men man vet aldrig vad som händer i livet, sa Pernilla då.

Christians plötsliga frånvaro senaste månaden

Med andra ord sprudlar kärleken mellan Christian och Pernilla så därför är det många som nu reagerar på att det är väldigt längesen som Christian syntes till i Pernillas flöde på Instagram.

Faktum är att hon inte postat en bild på Christian sedan den 7 augusti. Hon har lagt upp hela 54 poster under en månad utan honom sedan dess.

Nu återstår det att se när Pernilla väljer att visa upp sin kära Christian igen!

FOTO: INSTAGRAM, DISCOVERY+

Annons