Christian Bauers försvinnande från Pernilla Wahlgrens sociala medier

CHRISTIAN BAUER, PERNILLA WAHLGREN

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren har varit ett par sedan i våras och sedan dess har det kryllat av bilder på de två tillsammans.
Men den senaste månaden har Christian lyst med sin frånvaro.

Kärlekssagan mellan Christian Bauer, 55, och Pernilla Wahlgren, 53, började med att Pernillas make up-artist rekommenderade henne till att börja dejta Christian.

I den senaste säsongen av Wahlgrens värld kommer tittarna få följa deras dejting ända sedan första dagen. I det senaste avsnittet får tittarna se när Bianca Ingrosso, 26, får se en bild på Christian för första gången. Och det var en minst sagt stark reaktion från Biancas sida.

– Det där är mannen i hennes liv. Skitsnygg! Asså han är så snygg! Oh my god, det här är sinnesjukt hur snygg han är!, utbrister Bianca i programmet.

Även Pernilla verkar tycka att Christian är mannen i hennes liv, för på sociala medier visar hon gärna upp deras starka kärlek till varandra.

FÖR STORA Betalade 85 000 för att förminska brösten – växte ut

Pernilla om att flytta ihop med Christian

Något annat som Pernilla också gärna visar upp i sina sociala kanaler är hennes nya boende på Lidingö. Förra året köpte Pernilla en tomt på ön för 8,2 miljoner och där är bygget av hennes egen-designade hus just nu i full rulle. Huset ska heta Villa Nilla och förväntas stå klart i juni 2022.

Eftersom Pernilla bara har ett barn som fortfarande bor hemma, Theo Wahlgren, 14, så är egentligen Villa Nilla lite väl stort för bara två personer. Pernilla har tidigare sagt i sin podcast Wahlgren & Wistam att det inte är helt omöjligt att Christian också flyttar in.

Förra veckan intervjuades Pernilla och Bianca av Discovery+ och då utvecklade Pernilla sin eventuella sambo-situation.

– Jag vill verkligen inte säga så här ”nu ska vi flytta ihop” utan man tar dagen som den kommer. Jag tror inte att man behöver bestämma något, utan det där känner man. Jag kan inte säga det än heller, för mitt hus kommer inte vara färdigt förrän om ett år. Jag hoppas ju såklart att vi är tillsammans då fortfarande, men man vet aldrig vad som händer i livet, sa Pernilla då.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Christians plötsliga frånvaro senaste månaden

Med andra ord sprudlar kärleken mellan Christian och Pernilla så därför är det många som nu reagerar på att det är väldigt längesen som Christian syntes till i Pernillas flöde på Instagram.

Faktum är att hon inte postat en bild på Christian sedan den 7 augusti. Hon har lagt upp hela 54 poster under en månad utan honom sedan dess.

Nu återstår det att se när Pernilla väljer att visa upp sin kära Christian igen!

LÄS OCKSÅ: HUR? Därför är Madeleine Ilmruds tvillingar födda olika dagar

LÄS OCKSÅ: UPPTÄCKT Tittarnas massiva kritik mot Svenska powerkvinnor

FOTO: INSTAGRAM, DISCOVERY+

SENASTE NYTT!