Pernilla Wahlgrens tvivel inför att flytta ihop med Christian Bauer

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren

Förra året köpte Pernilla Wahlgren en tomt på Lidingö för 8,2 miljoner kronor där hon ska bygga sitt drömhus.
Nu berättar sångerskan att pojkvännen Christian Bauer kanske inte ska flytta in med henne.
– Det där känner man, säger hon.

Pernilla Wahlgren, 53, är aktuell med en ny säsong av succéserien Wahlgrens värld. Som många tittare har fått se tidigare i programmet så bor Pernilla fortfarande i sitt gröna hus ute på Lidingö i Stockholm.

Där är tanken att hon ska bo fram tills dess att hennes nya hus står klart. Sångerskan köpte nämligen en tomt på Lidingö för 8,2 miljoner kronor förra året där hon ska bygga sitt drömhus. Den 1 juni delade Pernilla med sig av ritningarna på hur huset kommer att se ut.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Pernilla Wahlgrens nya lyxhus på Lidingö

Pernillas alla barn, förutom minstingen Theo Wahlgren, har flyttat hemifrån, så som det ser ut nu kommer Pernilla och Theo att bo i huset ensamma.

I Carolina Gynning och Carina Bergs podcast från i början av sommaren ringer de upp Pernilla för att diskutera det nya huset. Då kommenterade Pernilla att huset är väldigt stort för endast två personer.

– Varför jag nu flyttar till ett hus som är jättestort när jag bara har ett barn som bor hemma vet jag inte riktigt, men det ska bli jäkligt kul, säger Pernilla och skrattar.

OH! Därför är Viktor och Carolina fortfarande särbos

Pernilla Wahlgren är ju inte heller singel längre, hon är tillsammans med Christian Bauer som också skulle få plats i huset. I Pernillas podcast, som hon driver ihop med Sofia WistamWahlgren & Wistam, har Pernilla tidigare gett ett kryptiskt svar om parets kommande boendesituation i det nya huset.

– Han kommer att få plats definitivt, svarar Pernilla.

Tvivlen inför att flytta ihop med pojkvännen Christian Bauer

Då lät det alltså som att Christian och Pernilla skulle bli sambor, men i veckan när frågan kom upp ännu en gång i en intervju lät det lite annorlunda.

I veckan blev Pernilla och Bianca Ingrosso intervjuade av Discovery+ inför den kommande säsongen av Wahlgrens värld. I intervjun frågar Bianca sin mamma om Christian ska flytta in i hennes hus.

– Ska du och Chrille flytta ihop nu i ditt nya hus?, frågar Bianca.

Pernilla Wahlgren verkar inte längre vara så säker på saken.

– Jag vill verkligen inte säga så här ”nu ska vi flytta ihop” utan man tar dagen som den kommer. Jag tror inte att man behöver bestämma något, utan det där känner man. Jag kan inte säga det än heller, för mitt hus kommer inte vara färdigt förrän om ett år. Jag hoppas ju såklart att vi är tillsammans då fortfarande, men man vet aldrig vad som händer i livet.

LÄS OCKSÅ: Nya bilden på Bianca Ingrosso och Filip Lamprecht väcker reaktioner

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz uppsökte vård – fick höra att hon kan ha en tumör

FOTO: Pernilla Wahlgren/Instagram, Youtube