Julia Franzéns tuffa tid efter Bachelorette och utseendeförändringen

Julia Franzén i Bachelorette.
NU GRATIS

Bachelorette sänds i höst.
Nu berättar Julia Franzén om tuffa tiden efter inspelningarna.
✔︎ ”Det är skit med allting”.
✔︎ Utseendeförändringen: ”Det är inte så kul”.
✔︎ Barnbeskedet: ”Jag vill gärna ha tvillingar, en pojke och en flicka”.

Ut med Robinson, in med Bachelorette! Julia Franzén, 31, kommer snart söka kärleken i TV4 på bästa sändningstid. Men kommer hon hitta den rätte?

✔︎ Det här är Julia Franzén

Ålder: 31.
Stjärntecken: Kräfta.
Familj: Mamma Marie, 62, pappa Leif, 62, syskonen Linnea, 33, Henrik, 22.
Jobbar som: Influencer och hälsocoach.
God egenskap: Okomplicerad.
Dålig egenskap: Ibland tänker jag för mycket.
Favoriträtt: Det finns inget godare än en bit kött, klyftpotatis och kall bearnaisesås!
Favoritdryck: Ett glas rosévin i solen, det är gott!
Borde: Ta tag i min att-göra-lista.

Hur står det till Julia?

– Det är bra. Just nu är jag uppe i Huså, en liten by utanför Åre. Jag är här med mamma, hon känner en del folk här i bygden.

Säg ett par bra saker som hänt i ditt liv de senaste månaderna.

– Jag har spelat in Bachelorette som börjar sändas i november. Inspelningen var rolig, jag fick många vänner från produktionen. Makeup-artister och så. Sedan har min syrra gift sig. Det är också kul.

Julia om utseendeförvandlingen och Bachelor

Berätta om några tråkigheter som hänt!

– Jag har jag gått igenom en hårtransplantation för att bli av med min tunnhårighet. Därför har jag inte kvar något hår i nacken, jag är hårlös där. Det är inte så kul. Och på grund av hårtransplantationen får jag inte träna...

NU GRATIS
Zinats egna ord om utseende-förändringen och kärlekslivet

Vad skulle hända om du skulle träna?

– Då skulle de nya hårsäckarna inte fästa.

Fler hemskheter, tack!

– Eftersom jag ska vara med i Bachelorette så får jag inte prata om mitt kärleksliv. Så det är skit med allting: kärlekslivet är hemligt och nackhåren är borta, (skratt). Vanligtvis är jag ganska öppen med att berätta om hur jag mår och vad som händer i mitt liv. Nu får jag nästan inte säga någonting. Det är jobbigt. Jag längtar tills allt det här är över och jag kan prata fritt med dig och mina följare. Värst är det att hålla kärlekslivet hemligt, det är frustrerande. Så här kommer det vara fram till i jul, ungefär.

”Jag kan ibland visa en perfekt utsida på Instagram, men det krävs lite fix och det kommer inte naturligt. Med fransar, bryn, naglar, slingor, löshår, injektionsbehandlingar, tandblekning, brun utan sol, ansiktsbehandlingar osv osv. Med rätt styling och smink kan jag verkligen känna mig som en 10:a. Och samma kväll kan jag förvandlas till bilden till höger”, skriver Julia Franzén på sin Instagram-sida.

Vad går Bachelorette ut på – för den som inte vet?

– Att jag ska dejta ett 20-tal killar och förhoppningsvis hitta min stora kärlek. Vi har spelat in sex veckor på Rhodos. Nu har jag varit på så många dejter att jag skulle kunna kalla mig för dejtingexpert. Innan hade jag varit på fem dejter i hela mitt liv, jag var verkligen inte van vid att dejta.

Såg din pappa Leffe rött när han fick veta att du skulle vara med i det här programmet?

– Nej, han tyckte bara att det lät kul. Mamma också.

NU GRATIS
Bachelorette Sverige: Så gick det sen för deltagarna

Vad var det sjukaste som hände under inspelningen?

– Bachelorette är inte så glamouröst som många tror och man kanske kan tro att den som är självaste Bachelorette ska vara rätt divig till sättet. Allt handlar ju om mig, liksom, men jag tror att alla i produktionen uppskattade att jag var så pass enkel. När jag behövde gå på toa så satte jag mig bara någonstans och kissade och torkade mig med ett löv. Det bästa med inspelningen var också det jobbigaste, att allt var så intensivt eftersom allt fokus var på mig. Jag hade inga lediga dagar. Efter en av dejterna, sent en kväll när vi skulle göra sista synken, ramlade jag ihop. Kroppen sa verkligen ifrån. Jag svimmade.

När du var med i Robinson så gick det romansrykten om dig och deltagaren Kristove Sanchez, hypnotisören i Östergötland...

– Ja, men vi var aldrig ihop och vi hade aldrig sex. Vi var bara vänner.

Julia och Kristove i Robinson.

Talar du sanning nu?

– Ja, det hände ingenting. Däremot brukar Kristove och jag skoja om att det nog blir han och jag till slut. Jag menar, Kristove är bäst och vi har kontakt varje vecka. Dessutom har vi en podcast ihop: ”En livscoach och en hypnotisör”. Så man ska aldrig säga aldrig.

Vilken ex-kille besöker oftast dig i dina tankar?

– Jesper. Vi blev ihop 2012, var ihop i tre år och bodde i Göteborg. Vi hade lägenhet och båt och Svensson-liv, liksom. Sedan var jag inte lycklig utan ville ut och resa. Vi gjorde slut, men han skulle bara veta hur ofta jag tänker på honom!

NU GRATIS
Tova-Sophia sextrakasserad efter dramat i Robinson

Vad är det märkligaste du varit med om på temat dejting?

– Jag dejtade en kille en sommar som var helt säker på att han var Gud. På riktigt, alltså. Jag kommer ihåg när vi var på en efterfest på Mykonos. Han sträckte ut sina armar och sa: ”Se ut över horisonten, se vattnet och himlen, det här skapade jag för 3500 år sedan”. Den här killen var från Mexiko. Julio hette han. Hans mamma hette Maria och hans bästa kompis hette Jesus. Han var väldigt rolig, den här killen, men ju längre tid jag kände honom, desto mer övertygad blev jag om att han var psykotisk.

Julia om längtan efter barn

Vad kan det vara bra att veta om dig – om man blir ihop med dig?

– Att jag alltid delar upp godispåsen. Osexigt, jag vet, men det beror på att jag är uppvuxen i en familj där alla slängde sig över godispåsen. Jag äter ganska långsamt, jag vill kunna äta i lugn och ro och utan stress. Jag vill veta att mina favoritgodisar är kvar.

När vill du bli gravid?

– Inom ett till två år. Så ganska snart. Jag vill gärna ha tvillingar, en pojke och en flicka. Det vore drömmen.

Julia i Bachelorette.

Vilken är din coolaste kändismerit?

– Jag har varit i huset där Michael Jackson dog. Det var rätt läskigt, faktiskt. Det var mörkt och burrigt, liksom. Där fanns flera stora bokhyllor och en stor hiss som gick mellan våningarna.

Hur hamnade du i Jackson-huset?

– Jag var i USA. Någon sa: ”Kom så åker vi på efterfest!” och så åkte vi dit. När vi kom dit fick jag veta att det var just där Michael Jackson hade dött. Det kändes otäckt och coolt på samma gång.

Vad doftar ditt naturliga jag?

– Jag har ingen bra morgonandedräkt. Vem luktar gott på morgonen? Jag hoppas att jag inte går runt och stinker äcklig kroppsdoft, men hur ska man få reda på det? Däremot har jag fått många komplimanger för min parfym. ”Amor amor” heter den. Jag har haft den sedan jag var fjortis!

När tycker du själv att du är ovanligt läcker?

– När jag är somrig, brun och härlig. På sommaren, alltså.

NU GRATIS
Farmen-Richard och frun Tovas tunga familjesorg: ”Barnet har dött i magen”

När känner du dig som en skrothög?

– Typ just nu när jag är uppe i Huså. Jag känner mig blek och rätt tjock.

Vem är den kändaste mannen som lagt in en stöt på dig?

– Leonardo DiCaprio, kanske. Vi var på samma nattklubb i Cannes under filmfestivalen. Jag stod där och han kom fram och sa att jag var fin.

Svarade du att ”du är också fin”?

– Nej, jag sa bara ”thank you so much”.

Vad väntar härnäst i ditt händelserika liv, Julia?

– Jag och mamma har precis förberett fetaostbiffar som vi ska tillaga, sedan ska vi äta middag med några vänner. Det enda jag gör här i Norrland är att äta, känns det som, och det ska jag fortsätta med. Äta är det bästa som finns, (skratt). Jag älskar att äta!

Foto: TV4 & Privat.

SENASTE NYTT!