LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Julia Bergmans sjukdomsbesked – berättar om sonen Milans oro

25 nov, 2020 
Julia Bergman.
Tv-profilen Julia Bergman och sambon Dennis Everberg testade positivt för corona.
I en frågestund på Instagram avslöjar hon nu att sonen Milan också testades för ett tag sedan.
”Han blev sååå rädd när han testades”, skriver hon på Instagram story.
Annons
Julia Bergman avslöjar: Så träffades jag och Dennis EverbergBrand logo
Julia Bergman avslöjar: Så träffades jag och Dennis Everberg

Sveriges favorit tv-mamma Julia Bergman, 25, och hennes son Milan, 6, gick rakt in i tittarnas hjärtan när de medverkade i tv-serien Unga mammor TV3 och Viafree. Under programmets gång expanderade familjen och har i dag fått två nya tillskott i form av Julia Bergmans nya kärlek, Dennis Everberg, 28, och deras gemensamma dotter Zelda, 1.

Men efter fem säsongen så tog familjen beslutet att hoppa av programmet. Istället fick de en alldeles egen show, Julia och Milan. Men showen som sända på Viafree fick byta namn när lilla Zelda kom in i bilden och nu är namnet istället Julia, Milan och Zelda. I serien får man följa Julia Bergmans vardag med lilla Zelda och storebror Milan och avsnitten är fyllda med såväl kärlek som skratt och tårar.

Julia Bergman är gravid för tredje gången

I augusti kom ett nytt glädjebesked från familjen. Tv-mamman avslöjade nämligen att hon är gravid igen och ska bli trebarnsmamma och om allt går som det ska så får Zelda och Milan ett litet syskon till våren.

Annons

”Om ni undrar vad jag haft för mig hela sommaren så har jag tillbringat väldigt mycket tid här inne”, skrev Julia Bergman då till sin bild på Instagram där hon hukade sig över toaletten.

Sonen Milans rädsla

Men tv-profilen har också haft en tuff start på graviditeten. I en frågestund på Instagram story berättar hon nämligen att hon och sambon Dennis Everberg testat positivt för corona. Hon berättar att hon mår bra nu igen och att det är skönt att vara tillbaka. En följare undrar hur det kändes att ha corona och om barnen också hade smittan.

”Vi klarade oss bra. Absolut värre och mer långvarig än en ”vanlig” influensa… men typ feber något dygn, öm i kroppen, hosta, ont långt upp i näsan och tappade samt och lukt”, svarar Julia Bergman och tillägger att smaken och lukten fortfarande inte är tillbaka helt. Sedan fortsätter hon:

”Vi vet inte om barnen hade det eftersom Zelda är för liten för att testas och Milian blev sååå rädd när han testades för ett tag sedan (han var dock hos sin pappa och har varit där sedan dess, så ska äntligen få träffa honom imorgon) Zelda var pigg heeeela tiden och ingenting märktes på henne”.

FOTO: Eero Hannukainen/Karin Törnblom/TT

Annons