Julia Bergmans nya namnbesked – 2 veckor efter förlossningen

Julia Bergman avslöjar dotterns namn
Den 15 april föddes Julia Bergman och Dennis Everberg första gemensamma barn. Nu avslöjar Unga mammor-profilen vad dottern ska heta.
Annons

Julia Bergman, 25, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i Unga mammor på Viafree. Tillsammans med sonen Milan, 5, visade de upp sitt liv för tittarna i fyra säsonger, men inför den femte valde familjen att tacka nej till att ställa upp.

Tidigare i veckan berättade Julia Bergman att hon, Milan, pojkvännen Dennis Everberg, 27, och deras gemensamma dotter får en helt egen serie på Viafree.

Annons

– Det ska verkligen bli så roligt att visa upp vårt liv och vad som har hänt sedan Unga mammor, sa Julia till Aftonbladet.

Annons

Även Viafree delade med sig av nyheten på Instagram. Där skriver de att serien kommer att visas fyra torsdagar i rad och att den utspelar sig under tiden Julia Bergman var gravid med dottern.

”HURRA – Julia och Milan får eget program 9 maj på Viafree! Fyra torsdagar i rad får vi följa med när de längtar efter lillasyster, firar födelsedag, reser till Schweiz och mycket mer. Vi är sååååå taggade”, skriver Viafree i inlägget.

Julia Bergman avslöjar dotterns namn

Parets dotter föddes tidigare i april och i en ny video på sin Youtube-kanal visar Julia Bergman upp familjelyckan. I videon berätta hon även vad flickan ska heta.

– Vår tjej ska heta Zelda, vilket vi bestämde innan hon ens låg i magen. Om vi får en flicka skulle hon heta Zelda och en Zelda blev det. Så det har verkligen hängt med från allra första början.

När Unga mammor sändes på TV3 och Viafree bodde Dennis i Kanada, på grund av att han spelar hockey på professionell nivå. Han bröt dock kontraktet under säsongen och flyttade istället till Schweiz för att spela i hockeylaget EV Zug.

Annons

Men snart blir hela familjen samlad i Sverige igen. Dennis Everberg har nämligen skrivit på ett femårskontrakt i den svenska hockeyklubben Rögle BK.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Instagram

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…