Artikeln innehåller reklamlänkar

Julia Bergmans familjelycka – efter dotterns födsel: ”Häftigt”

Julia Bergman om sonen Milans första möte med nyfödda datorn.

På grund av sjukdom fick Julia Bergmans son Milan inte träffa sin nyfödda lillasyster på närmare en vecka. Men nu är första mötet gjort – och Julia beskriver sin lycka över stunden.

Den 15 april blev Unga mammor-profilen Julia Bergman, 25, mamma för andra gången. Denna gången till en dotter, som hon har tillsammans med kärleken Dennis Everberg, 27. Tidigare har hon sonen Milan, 5, från ett annat förhållande. På Instagram delade hon med sig av den stora nyheten att deras dotter hade kommit till världen.

”V Ä L K O M M E N L I L L A S Y S T E R. Jag vet inte ens vad jag ska skriva till denna bilden mer än: ”Now my life is sweet like cinnamon, like a f**king dream I’m living in” – Lana Del Rey”, skrev Julia till en serie av bilder och videor på familjens nya medlem.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I en video syns pappa Dennis gosa med dottern, men någon storebror syntes inte till. I ett blogginlägg förklarade Julia Bergman varför han inte var på plats.

Som många av er förstått så är Milan sjuk och har tyvärr inte kunnat träffa lillasyster än. Dagen innan han egentligen skulle komma och hälsa på och hämta hem oss från BB så berättade hans pappa att han fått utslag över hela kroppen..”, skrev Julia.

Efter ett besök på vårdcentralen stod det klart att Milan fått streptokocker i halsen och näsan. Han fick därför vänta närmare en vecka innan han fick träffa sin nyfödda lillasyster.

”Jag tyckte det var såååå jobbigt att han inte kunde vara med och hämta oss men man vill ju absolut inte riskera något”, skrev Julia i blogginlägget.

Julias ord om syskonens första möte

Men nu har storebror äntligen fått möta sin lillasyster. På Instagram delar Julia Bergman med sig av fyra bilder från Milans första möte med sin lillasyster. Bland annat en där han pussar henne på pannan.

”L I L L A S Y S T E R & S T O R E B R O R. Mötet mellan dessa två var MAGISKT”, skriver Julia Bergman på Instagram.

Bilderna från syskonens första möte får Julias följare att jubla.

”Finaste brorsan som ska lära finaste lillasyster alllllllt han kan”, skriver en.

”Men ahhhhh, jag smälter fina storebrorsan o fina lillasyster”, skriver en annan.

Till en av kommentarerna har Julia Bergman svarat, och i svaret beskriver hon hur stunden kändes för henne.

”Det var såååå häftigt!!”, skriver hon.

LÄS MER: Julia Bergmans pojkväns beslut – en vecka efter dotterns födsel: ”Känns helt rätt”

LÄS MER: Julia Bergmans beslut vid förlossningen: ”Sorgligt”

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram

SENASTE NYTT!