TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Julia Bergman, 26, har drabbats av missfall igen – tunga beskedet

31 aug, 2022 
Julia Bergman
Julia Bergman vill gärna bli gravid med ett fjärde barn – men drabbades nyligen av ett tredje missfall.
Nu vänder hon sig till sjukvården i ett försök att få svar.
”Hoppas på att få komma och göra en utredning”, skriver Julia på Instagram.
Annons
Julia Bergmans stora förvandling – 5 månader innan förlossningenBrand logo
Julia Bergmans stora förvandling – 5 månader innan förlossningen

Julia Bergman, 27, och sonen Milan, 7, charmade hela svenska folket när de medverkade i tv-serien Unga mammor. Vi har även fått se dem i Julia, Milan & Zelda som handlade om Julia och hennes två barn, då även dottern Zelda, 3, var född. Idag är Julia mamma till hela tre småttingar, det var i februari 2021 som familjen nya tillskott Ilse,1, föddes.

De senaste åren har familjen inte synts till i tv-rutan. Däremot har vi fått följa med i Julia och pojkvännen Dennis Everbergs, 30, familjeliv genom Julias sociala medier-kanaler.

Julia Bergmans sorg efter missfallen: ”Gör ont i mig”

Julia har tidigare varit öppen med att paret gärna vill ha fler barn. Men i början av sommaren 2021 gick Julia ut med de omskakande nyheterna att hon drabbats av ett missfall. Och i början av januari skedde det ännu en gång.

Annons

”Gravid igen… TRODDE VI…missfall igen och tänk att jag hade det på känn redan innan allt detta började..Under julen och slutet av året har det varit många vändor till gynakuten”, skrev då Julia.

Tidigare i veckan publicerade Julia ytterligare ett sorgligt inlägg på Instagram.

”Det gör ont i mig att behöva skriva detta ännu en gång. Jag var/är gravid och nu blöder jag. Det hela började i onsdags förra veckan när en dålig känsla kom över mig och mina tuttar slutade genast att ömma. 2 dagar senare började jag blöda, väldigt lite men ändå”, skriver Julia på Instagram.

Nu väljer paret att ta till hjälp

Ett besök på gynakuten gjorde att Julia Bergman fick upp hoppet. Ett tag var det oklart om hon fortfarande var gravid eller inte. Men under tisdagen besökte Julia återigen sjukhuset och denna gång konstaterades det tyvärr att inget foster var vid liv. Nu tackar Julia följarna för sitt stöd och berättar att hon tror att det är dags att ta till hjälp.

”Tack för alla som tänkt på oss under de senaste dagarna. Tyvärr så gick det inte vägen denna gången heller. Jag ska ringa till gynmottagningen och hoppas på att få komma och göra en utredning på om det finns någon anledning till att det inte funkar denna gången. Stor kram till er alla”.

FOTO: Instagram/Youtube

Annons