Josef Loco försvarar flickvännen Isabelle Gustafsson efter hårda orden

Josef Loco och flickvännen

En vecka har gått sedan Josef Loco berättade att han träffat den rätta i Isabelle Gustafsson.
Men efter en och annan elak kommentar tvingas han nu stå upp för sin kärlek.
”Att gå på någons utseende är det värsta jag vet”, skriver han.

Josef Loco är den kända tatueraren som även varit med i reality-progammet i Ex on the beach. Under sin tid i programmet var han en riktig tjejtjusare, men i verkligheten verkar han nu ha hittat den rätta. I ett meddelande till Hänt berättar Josef om sin nya flickvän Isabelle Gustafsson.

”Det är en tjej jag dejtar. Jag har inte vågat gå ut med det så mycket på sociala medier men ja vi har träffats i en månad nu”, skriver han.

Realityprofilen berättar att det känns helt rätt trots att de är väldigt olika som personer och att redan har slutat med flera dåliga vanor sedan hon kom in i hans liv. Men efter att de gick ut med relationen på sociala medier har de fått ta emot en hel del kommentarer.

”De flesta gick på hennes utseende och hade kommenterat att hon är fejk och har för mycket smink, och undrade varför jag bara blev tillsammans med blonda svenska tjejer. Men alla är olika och man ska inte döma efter hur en person ser ut. Bara för man gillar smink betyder det inte att man är på ett visst sätt”, förklarar han.

Nu har Josef valt att sätta ner foten och stå upp för sin flickvän.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Elin Skogs egna ord om händelsen mellan Josephine Qvist och Adam Linard

Josef Loco står upp för sin flickvännen

Det är i ett inlägg på Instagram som Josef väljer att sätta ner foten och stå upp för sin kärlek. Under en bild på Isabelle skriver han att han aldrig mer tänker tillåta någon trycka ner henne igen.

”Kommer aldrig låta någon annan trycka ner dig med sina ord. Det sjukaste är att dom flesta som gör narr utav ditt utseende är unga tjejer”, börjar han med att skriva innan han fortsätter:

”Att gå på någons utseende är det värsta jag vet, jag blir dömd för mitt utseende hela tiden och jag vet exakt hur det känns. Därför kommer jag inte låta det bara att passera mellan fingrarna. Bara för att man ser ut på ett viss sätt betyder det inte att man är som alla, utan det finns så mycket djupare saker hos varje människa. Våga lära känna på djupet på en människa sedan där efter kan du göra en bedömning.”

Och i kommentarsfältet är det många som stöttar Josef och Isabelle.

”Hur kan man trycka när en så fin tjej?!”, skriver en följare.

”Så bra skrivet, ni e superfina kärlek till er”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Sara Bolays tydliga markering mot Haidar Juma efter uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Benjamin Stenfeldt flickvän Dianas ord om hans romans med Josie Capllonch