Benjamin Stenfeldt flickvän Dianas ord om hans romans med Josie Capllonch

Benjamin och Josie

Benjamin Stenfeldt och Josie Capllonch klickade direkt när de träffades i Paradise hotel.
Det blev både hångel och sex i programmet – något som Benjamins nya flickvän Diana nu måste kolla på.
– Det känns jobbigt, säger hon.

Benjamin Stenfeldt, 24, checkade in på Paradise hotel som en ”go gubbe från Göteborg”. Hans uppgift var att utse hotellets roligaste kille och den han valde skulle därmed få en immunitet.

Men efter ett tag visade det sig att det inte bara var killarna som var angelägna om att göra bra ifrån sig framför honom. Under hans första dag på hotellet kom det nämligen fram att både Tanja Kallin, 23, och Josie Capllonch, 33, var lite extra sugna på den nya deltagaren.

Patrik om Ericas flört med Miki i Paradise hotel

Dock valde Tanja att backa lite från Benjamin eftersom Josie visade att hon verkligen ville ha honom. Josie och Benjamin inledde sedan en romans, som resulterade i en hel del sexscener.

– När jag kommer kolla på mig och Benjamin tillsammans inne i huset kommer jag känna att det vi hade då ändå var äkta. Och jag hade jättekul i huset på grund av honom, sa Josie till Hänt på pressträffen av Paradise hotel.

Benjamin Stenfeldts relation med flickvännen Diana

Men ett år senare kan man se att varken Josie eller Tanja blev den som fångade Benjamins hjärta. På hans Instagram-konto kan man istället se att han funnit kärleken i någon helt annan, nämligen flickvännen och numera sambon Diana.

Benjamin och Diana träffades i och med att han flyttade in i en ny lägenhet och blev hennes nya granne.

”Vi kollade på Johan Falk-filmerna på kvällarna och efter ett par dagar så frågade jag henne ifall jag skulle gå över till mig och sova eller om jag kunde sova kvar. Sen den kvällen har vi inte sovit ifrån varandra en enda gång och hon ligger bredvid mig just nu när jag skriver detta”, har Benjamin förklarat i ett meddelande till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Dianas ord om sexscenerna

I en intervju med Expressen får nu även flickvännen Diana komma till tals och berätta vad hon egentligen tycker om de intima sexscenerna mellan Benjamin och Josie.

– Det känns bara jobbigt att se men det är väl inte så mycket mer att tänka på nu, säger Diana.

Benjamin Stenfeldt poängterar även att han varit öppen om allt kring sin medverkan från start och att flickvännen Diana skulle vara förberedd på att det blir mycket sex.

FOTO: Expressen, Instagram

LÄS MER: Därför känner du igen Benjamin Stenfeldt i Paradise hotel 2020

LÄS MER: Därför tog det slut mellan Josie och Benjamin efter Paradise hotel