LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Patriks reaktion på flickvännen Ericas flört med Miki i Paradise hotel

09 nov, 2020 
Erica Lindberg och Mikail "Miki" Maarofi hade en het fling i Paradise hotel.
Erica Lindberg och Patrik Ekblom föll för varandra i Paradise hotel.
Men när hon kliver in i leken igen är det en annan kille hon är ögonen för – nämligen ”Miki”.
I ett sms till Hänt berättar nu Patrik vad han känner inför att se flickvännens flörtande.
Annons
Erica Lindberg om motgångar i livet: "Växte upp tidigt"Brand logo
Erica Lindberg om motgångar i livet: "Växte upp tidigt"

Paradise hotel rullar vidare och det har blivit dags för Erica Lindberg att återvända till programmet. Hon har varit med två gånger tidigare, och senast tog hon sig hela vägen till den avgörande kulceremonin.

Några pengar blev det inte, eftersom Marcelo Peña kastade kulan i golvet och lade vantarna på vinsten.

Om det blir några pengar den här gången återstår att se, men klart är redan att hon fann kärleken under vistelsen på hotellet. Hon och Patrik Ekblom är nämligen ett par. I ett inlägg på Instagram berättade Erica Lindberg tidigare att det var i programmet som de blev kära.

”Vem trodde nånsin att jag skulle hitta min kärlek i Mexiko?! Kör hårt nu älskling så ses vi i huset senare under säsongen”, skrev hon då.

Ericas heta kväll med Miki

Och nu har det alltid blivit dags för den delen av säsongen.

Men kärlekssagan började inte spikrakt. Under kvällens fest får Erika Lindberg frågan vem om är mest sugen på.

Annons

– Först var det Patrik, men nu är det dig, säger hon och pekar på Mikail "Miki" Maarofi som blir alldeles sprudlande glad.

– Fan, den här festen blev skitbra till slut ändå. Jag är så jävla nöjd. Erica... fantastisk tjej! Uppenbarligen vill Erica ha mig, så jag behöver inte göra mer. Fuck it, var mig själv och sen kör vi, säger han i synken.

Därefter hettar det till mer och mer. Miki ger Erica en lapdance, de hånglar och han frågar sedan om de ska sova tillsammans.

– Hela Mikis perosnlighet strålar verkligen. Han är snygg, han kan dansa, han charmar tjejerna. Det är lite pirr som uppstår, absolut. Men fan, jag har lovat mig själv att inte tycka om någon den här säsongen, säger hon.

Medan Miki gör sig iordning inför natten går Erica iväg och träffar på Patrik Ekblom. De hånglar också, och går in i sovrummet tillsammans. Innan de hinner lägga sig kommer dock Miki tillbaka och går iväg med Erica.

Annons

Patriks ord om Ericas fling med Miki

Nu vet vi alltså att det till slut inte blev Miki och Erica utan Patrik och Erica. Så hur känns det då för pojkvännen att se sin (då blivande) flickvän flörta med en kompis.

Det verkar inte vara så farligt alls, om man får tro Patrik Ekblom själv.

”Nej, inte alls! Miki är en dunderkille så jag förstår att hon fick upp ögonen för honom. Känns inte alls jobbigt att se på eftersom ingen av oss hade känslor i det stadiet”, skriver han i ett sms till Hänt.

FOTO: Viasat

Annons