Paradise Hotel 2020: Deltagarnas hemliga kärleksliv

Paradise Hotel 2020: Deltagarnas hemliga kärleksliv
NU GRATIS

TV3/Viaplay/Viafree
Samtliga deltagare är singlar när det kliver in i Paradise Hotel.
Men hur ser det egentligen ut nu – snart ett år efter inspelningarna?

Romantiken blommar inne på Paradise Hotel. Nu berättar deltagarna om sina hemliga kärleksmöten.

Paradise Hotel 2020: Paulina ”Paow” Danielsson
TV3/Viaplay/Viafree


Paulina Danielsson, 27

Paradise Hotel-veteranen Paulina "Paow" Danielsson klev in som en av hotellets drottningar i årets Paradise Hotel, men fick lämna efter bara några veckor. Tiden på hotellet blev dock inte fruktlös då hon gjorde sig nära vän med sin trogna partner Simon Weidersjö, 25, och en het flirt sprakade mellan henne och Malte Grkovic.

– Ja, jag har känslor för Malte. Vilket är jättejättejättejobbigt och dåligt för mig, säger hon, sa Paulina tidigare under säsongen.

Men några känslor blev det dock inte från Maltes sida som iprogrammet berättar att han "inte kan släppa in några känslor i programmet". Trist och tråkigt men inte hänger Paulina läpp för det! Under pressträffen berättar Paow för Hänt att hon och Malte idag är nära vänner.

– Vi är jättebra kompisar. Vi bodde ganska nära varandra här hemma i Sverige förut så då umgicks vi väldigt mycket och nu på senaste tiden har vi träffats ofta också.

Förra säsongen av Paradise Hotel checkade Paulina in som en av hotellets coacher. Då träffade hon även Mattias Helén, 20, som skulle komma att bli hennes pojkvän. Förhållandet tog dock slut efter att Mattias fått kalla fötter.

Hur tog du uppbrottet?

– Det var fan inte skitjobbigt med Mattias. Vi har ju aldrig haft det dåligt men jag och Lance hade det ju bajs, han var jättejobbig att vara tillsammans med, säger Paow och fortsätter:

– Jag undrar egentligen varför vi gjorde slut men han sa att han inte pallade ta ansvar typ. Sen har jag väl gått vidare mer än vad han har gjort eftersom killar alltid kommer krypande tillbaka efter tre veckor.

Hur är relationen idag?

– Jag vill ändå ha honom i mitt liv på något sätt men vi måste ju inte vara tillsammans för att han ska finnas där.

Paradise Hotel 2020: Diana Moseni

Diana.

TV3/Viaplay/Viafree

Diana Moseni, 27

Diana gjorde ett starkt intryck redan första veckan då hon visade upp både tårar, kärlek och glädje. Men det stora känsloyttringarna verkar inte vara något som tillhör Dianas vardag.

– Jag är verkligen inte en person som visar så mycket känslor, berättar hon för Hänt.

I programmet kan man se hur Diana får upp ögonen för såväl sin första partner Mikail “Miki” Maarofi, 21 som brandmans-hunken Patrik Ekblom, 30. Men om det blev någon kärlek inne i huset vill inte Diana avslöja.

Du fnittrar lite när du pratar om kärlek i programmet. Fick du några romantiska känslor för någon där inne?

– Jag fnittrar lite för att.. ni får se, men det kommer att vara en chock att se hur det är i början till hur det är i slutet. Det är väldigt mycket känslor sen om man kan kalla det kärlek eller inte, jag vet inte.

Någon kärlek finns det dock inte tal om idag när Hänt frågar Diana om hon har någon speciell i sitt liv.

– Haha, nej jag är inte kär i någon idag, säger Diana bestämt.

Paradise Hotel 2020: Sebastian "Sebbe" Månsson
TV3/Viaplay/Viaplay

Sebastian "Sebbe" Månsson, 25

Sebastian "Sebbe" Månsson fick snabbt upp ögonen för PH-drottningen Hanna Bodelsson då hon gjorde entré i årets säsong. Trots att känslorna till en början tycks vara besvarade skymtade man dock snart mörka moln på himlen.

Ett svartsjukedrama som började med att Cornelia Gyllborg, 25, checkade in på hotellet tog snart fart och ännu har vi inte sett slutet på sagan. Att det inte finns någon kärlek mellan Sebbe och Hanna idag står dock klart – även om han villigt erkänner att det fanns lite känslor inne på hotellet.

– Det är klart att det blev lite kärlek i huset. Det var ju en tjej som jag hade fått upp ögonen för redan innan jag checkade in. Och henne hittade jag där så det blev lite mysigt och så.

Men idag finns det inga känslor kvar?

– Nej det höll ju inte utanför huset. Vi bor på olika ställen men alltså, vi är vänner.

Paradise Hotel 2020: Arvid Stenbäcken
TV3/Viaplay/Viafree

Arvid Stenbäcken, 27

Den som är en äkta reality-fantast har under år kunnat följa Arvid Stenbäcken och Bella Anderssons, 24, förhållande i upp- och nedgångar. Paret träffades i Paradise Hotel och har sedan dess även medverkat i Ex on the beach där Arvid under senaste säsongen dök upp i ett försök att vinna tillbaka Bella.

– Det var blandade känslor för vi har ju gått igenom väldigt mycket. Så det var ju lite jobbigt. Men samtidigt blev jag jätteglad också. Alltså någonstans så var ju han min trygghet, har Bella sagt tidigare sagt till Hänt om Arvids överraskning.

Trots de förvirrande känslorna verkar dock Arvids upptåg lyckas till en början och en relation som tidigare kantats av otrohet, lögner och svek tog fart igen. Det höll dock inte länge och strax innan inspelningen av Paradise Hotel brast förhållandet åter en gång.

För Hänt berättar nu Arvid att inspelningarna av programmet var väldigt känslosamma för honom – då det var där i Mexico som han och Bella träffades för första gången.

– Jag gick igenom ett break-up samtidigt som vi spelade in det här. Det var väldigt jobbigt att gå runt i de här miljöerna och gå in i Infinito som var vårt rum eller vara i poolen där vi har suttit och pratat mycket. Det var väldigt känslosamt för mig och det var många gånger som jag bröt ihop, säger Arvid och fortsätter efter en stunds tystnad:

– För någonstans var det ändå jag som fuckade upp det där. Även om vi inte var tillsammans när vi var där så la det ändå grunden för ett förhållande som mynnade ut i att vi gick separata vägar.

Vad har du och Bella för relation idag?

– Vi har ingen relation alls idag.

Inte heller fick Arvid upp ögonen för någon annan inne huset. Även om han är tydlig med att poängtera hur glad han är över att ha träffat nya vänner för livet.

– Jag hittade väldigt mycket goda vänner. Alla grabbar är fantastiska, verkligen. Det är kul när jag tänker tillbaka på det, att jag har fått så mycket nya vänner.

Paradise Hotel 2020: Mikail ”Miki” Maarofi

Mikail.

Mikail ”Miki” Maarofi, 21

Mikail ”Miki” Maarofi är en av denna säsongens nya deltagare. Snabbt gjorde han dock ett starkt intryck då han redan i första avsnittet smög bort med dåvarande partnern Diana för ett hångel inne på rummet. Bara för att några minuter senare i programmet hamna i storbråk med samma partner.

– Det funkade inte, vi klickade inte. Jag tror att när spelet väl var där så blev det väldig stressigt och hetsigt för henne. Och jag orkade inte med det, jag är ganska lugn.

Men du hånglade ändå med henne inne på rummet?

– Ja det gjorde jag. Första intrycket av Diana, asså hon är ju jättevacker, hon är ashärlig!

Så vad hände?

– Åldersskillnaden är ju ganska extrem. Det var ingenting som jag tänkte på men det gjorde tydligen hon har jag fått veta nu i efterhand.

Relationen de före detta partnersarna emellan verkar aldrig riktigt återhämta sig i programmet. Men för Hänt avslöjar Mikail nu något oväntat.

– Vi kommer inte så bra överens i programmet men hemma har vi verkligen klickat. Hon är typ en av dem som jag är närmst med från programmet och vi umgås hela tiden.

Men ingen kärlek?

– Nej, bara en jättestark vänskap.

Paradise Hotel 2020: Josefin ”Josie” Capllonch
TV3/Viaplay/Viafree

Josefin ”Josie” Capllonch, 33

Josie gjorde sig minst sagt känd som en äkta drama-queen när hon checkade in under förra gångens säsong av Paradise Hotel. Trots att hon redan i sitt intro lovade att hon aldrig skulle kunna få några känslor för en kille där inne rullades snabbt ett triangeldrama igång där hon hade ögonen på målet – Marcelo Peña, 30.

Även om flera av tjejerna under säsongen hoppades på att få ta med sig kärleken till Marcelo hem till Sverige slutade det dock illa för samtliga då Marcelo under finalen kastade kulan mot sin partner Erica Lindberg, 23.

Denna säsongen har dock Josie följt sitt egna råd från förra säsongen – och lämnar känslorna hemma.

Eller?

– Jo men jag blev lite kär i en kille där inne, säger Josie lite mystiskt.

Var kärleken besvarad?

– Inne i huset, absolut. Omg.. det blir väldigt mycket sex kan jag säga.

Och hur är relationen idag?

– Nej, gud jag är inte kär idag. Vi träffades lite när vi kom hem men alltså. Han är mycket yngre och har liksom inte ens råd att ta ett tåg för att komma och hälsa på mig. Nej, nej, det där går inte.

Så vad är skillnaden mellan det här och relationen med Marcelo?

Skillnaden den här gången är att det är besvarat. Det är han och jag på ett sätt. Till skillnad från Marcelo som var med alla, säger Josie och fortsätter:

– Vi tyckte verkligen om varandra. Så det var ju trevligt.

Paradise Hotel 2020: Helen Ablatova
TV3/Viaplay/Viafree

Helen Ablatova, 24

Även Helen är en av denna säsongens drottningar på hotellet. Förra årets sparrades hon med Josie och tjejerna runt Marcelo medan hon hade sina ögon riktade mot partnern Adam Linard, 25, som hon tog sig hela vägen till final med.

Även denna gång får Helen fjärilar i magen då hon träffar på en av årets deltagare – även om hon varken vill avslöja vem eller säga att det var äkta kärlek.

– Jag skulle inte säga att jag blev kär. Men fick upp ögonen för någon, absolut.

Hur är eran relation idag?

– Nej men det är samma som med alla andra. Jag är väldigt neutral gentemot alla. Jag har mitt och dem har sitt.

Inte heller har hon försökt sig på någon kärleksrelation hemma i Sverige då hon har fullt upp med att uppfylla sina drömmar om att bli utrikeskorrespondent på Södertörns högskolas program för Journalistik och digitala medier.

Paradise hotel 2020: Patrik Ekblom
TV3/Viaplay/Viafree

Patrik Ekblom, 30

Förra säsongen gick Erica Lindberg nästan hem en halv miljon kronor efter att ha stått som vinnare av Paradise Hotel tillsammans med Marcelo Peña. Marcelo snuvade henne dock vid konfekten då han slängde kulan – och stoppade pengarna i egen ficka.

Denna säsongen var Erica dock fast besluten över att inte låta sig luras av någon kille. Men då hon plötsligt träffar kärleken finns det inget som kan sätta stopp.

Så i ett avsnitt av Studio Paradise avslöjade plötsligt brandmans-hunken Patrik Ekblom att det är honom som Erica funnit sin lycka tillsammans med.

– Vi blev ju kära där inne, så jävla mysigt. Så efter hotellet flyttade vi ihop och vi har hållit ihop sen dess faktiskt, säger han i programmet och avslöjar därmed ytterligare en bomb.

På frågan om vad som är det bästa med Erica svarar Patrik:

– Det bästa med dig är att du alltid finns där för mig, det kommer ni få ta del av inne på hotellet. Det fanns stunder som var tuffare än andra och då fanns hon där för mig.

Nu återstår bara att se hur kärleken växer väl inne på hotellet!

Paradise Hotel 2020: Tanja Kallin

Tanja.

TV3/Viaplay/Viafree

Tanja Kallin, 22

Tanja har snabbt blivit en tittarfavorit med sin sprudlande humor och breda dialekt. Under pressträffen är det flera av deltagarna som tar upp just Tanja som en av deras absolut närmsta vänner efter inspelningarna och idag är hon sambo med Filippa ”Blomman” Blomqvist, 23, som gjorde fick en snabbvisit på hotellet under årets säsong.

Men någon kärlek hittade aldrig Tanja under inspelningarna. Det var dock inte heller därför hon valde att vara med i programmet och hon berättar för Hänt att hon värdesätter de vänskaper hon tar med sig från inspelningarna betydligt mycket mer.

– Haha, nej någon kärlek blev det inte! Men jag har träffat så många vänner. Alla är ju skithärliga och jag bor ju för fan tillsammans med Filippa, säger Tanja och skrattar högt.

FOTO: TV3/Viaplay/Viafree

SENASTE NYTT!