LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Josef Loco bekräftar nya kärlekslyckan med Isabelle Gustafsson

16 nov, 2020 
Josef Loco har funnit kärleken.
Nu berättar han om lyckan för Hänt.
– Det känns så sjukt bra, säger han.
Annons
Nicole Falciani om kampen – efter relationsavslöjandet med Adem BerishaBrand logo
Nicole Falciani om kampen – efter relationsavslöjandet med Adem Berisha

Tatueraren Josef Loco har gjort sig känd för svenska folket genom sin kändistäta kundlista och sin medverkan i Ex on the beach.

Tidigare i år kopplades Josef sedan ihop med reality-profilen Nina Glimsell, då de sågs umgås en hel del på sociala medier.

Det började med att Nina och Josef publicerade flertal bilder från en kväll där de hade festat tillsammans. Duon hade då även tagit sig till Josefs tatueringsstudio och tatuerat varandra, vilket de visade upp på Instagram.

Efter detta fick flera följare förhoppningar om att det skulle vara något mellan tv-profilerna – vilket Nina sedan dementerade i en video på Youtube.

– Egentligen brukar jag aldrig ta med personer i mina videon och jag pratar inte om andra, det vet ni. Mina sociala medier handlar om mig, jag gillar inte att prata om andra. Men jag känner Josef och han vet att jag gör den här videon så det här lugnt. Så nu kommer jag att svara på den här eniga frågan om Josef, säger Nina i videon och fortsätter:

Annons

– Jag och Josef är vänner och vad jag tycker om Josef, han är en jättefin kille, jättesnäll, hur trevlig som helst. Jag tror att folk har lite förutfattade meningar, jag tror att de dömer Josef väldigt mycket men han är mer lugn än vad ni kan ana och han är verkligen jättesnäll och man kan verkligen prata med honom. Han är jättejättebra, jättesnäll och jag gillar Josef jättemycket såklart och jag hoppas att jag kan vara Josefs vän för alltid. Ni fattar vad jag menar, jag tycker om honom jättemycket och vi är vänner.

Josef Locos nya kärlekslycka

Men nu verkar Josef ha funnit den rätta. För Hänt berättar Josef glatt om hans nya kärlek: Isabelle Gustafsson.

– Det är en tjej jag dejtar, jag har inte vågat gå ut med det så mycket på sociala medier men ja vi har träffats i en månad nu, bekräftar han.

Han berättar att de är olika som personer, men att hon fått fram hans bästa sidor.

– Det känns sjukt bra, även om hon är raka motsatsen till mig så ändå dras vi till varandra. Hon pluggar till personalvetare och psykolog. Hon har ändrat mina rutiner och redan fått mig att sluta med dåliga vanor, säger Josef.

FOTO: PRIVAT

Annons