LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Nina Glimsells nya Instagram-plan efter frånvaron

11 sep, 2020 
Nina Glimsell
Nina Glimsell har tagit ett stort beslut för sina sociala mediers framtid.
Nu avslöjar dokusåpa-deltagaren sina tankar kring de publiceringar hon gör – samt den kamp hon går igenom.
”Jag känner mig inte bekväm”, skriver Nina på Instagram.
Annons
Nina GlimsellBrand logo
Nina Glimsell

Nina Glimsell, 25, har blivit ett välkänt ansikte för det svenska folket efter att hon medverkat i dokusåpor som Paradise Hotel och Celebrity Ex on the Beach.

Idag arbetar Nina med sina sociala medier där hon har över 100.000 personer som följer henne dagligen. Oavsett om Nina har bättre eller sämre stunder i sitt liv delar hon flitigt med sig av uppdateringar till sina följare.

Öppna upp om beslutet

Nyligen valde hon att öppna upp om hur det kommer sig att hon inte publicerat något under en längre tid. Nina har nämligen vid flertal tillfällen valt att arkivera alla sina bilder i flödet för att börja om på ny kula – nu berättar hon varför.

”Det finns många anledningar som ligger bakom det och bland annat så är jag perfektionist ut i fingrarna. Minsta lilla jag ser som inte är rätt enligt mig stör mig för all framtid. Jag kan tänka på bilder och texter jag la ut år tillbaka som inte ens ligger kvar som stör mig än idag. Detta ligger också i min vardag som till exempel städ och att ha det perfekt hemma är något jag typ lever efter. Likaså med mitt hår, smink eller kläder. Allt måste vara perfekt och detta har varit way back sen jag var väldigt liten”, skriver Nina och fortsätter.

Annons

”Jag kunde inte gå till skolan om något var fel. Jag skriver till exempel i min almanacka varje dag och det får inte vara kladd i och samma gällde mina anteckningsböcker i skolan. Någon som känner igen sig? Detta gör att jag inte heller vågar göra saker jag bör inom mitt jobb för att jag vill ha allt perfekt & det är något jag måste ändra på.”

”Känner mig inte bekväm”

Det visar sig inte bara bero på detta utan inför bildpubliceringarna visar sig Nina dessutom genomgå en kamp kring vad hon vill kommunicera ut med sina publiceringar.

”Annan anledning är att jag inte känner mig bekväm att lägga ut ’fina’ bilder utan någon mening. Ta mig inte fel, dessa bilder ovan älskar jag, jag älskar allt med skönhet och fina bilder, de flesta jag följer är endast tjejer som lägger ut otroligt fina bilder på sig själva och jag blir bara inspirerad. Men jag själv vill ha en mening med varje bild jag lägger ut. Jag känner mig inte bekväm att posta en fin selfie varje dag där det knappt finns en text under för att endast få kommentarer om mitt utseende”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Även fast det är så fint såklart och man blir givetvis alltid glad av komplimanger men jag vill prata med er också, bli involverad i er, bonda mer med er. Samtidigt som jag älskar och kommer fortsätta att tipsa om skönhet och mode så kommer jag samtidigt vilja tipsa om annat med, dela med mig av mitt liv på ett mer djupare sätt. Nästan som en blogg? Jag hoppas ni förstår vad jag menar? Jag älskar varenda en som följer mig. Jag vill bara bli mer äkta och djup.

I kommentarsfältet stöttas nu Nina efter sitt nya beslut. Följarna visar sig snabbt vara glada över att Nina öppnat upp och berättat om sina tankar och den press hon känner på sig själv över publiceringarna.

FOTO: Veronica Kindblad/TT/Instagram

Annons