ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jonna och Joakim Lundells glädje – nya orden om ett tredje barn

01 nov, 2023 
JOAKIM LUNDELL, JONNA LUNDELL
Joakim och Jonna Lundell har barnen Lunabelle och Lionel ihop och har tidigare varit tydliga med att de känner sig klara på den fronten.
Men nu kan Joakim berätta att de börjat tänka om.
”Vi har absolut pratat om det”, skriver Joakim Lundell till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim Lundells rädsla för dottern Lunabelle: ”Förstört hennes..”Brand logo
Joakim Lundells rädsla för dottern Lunabelle: ”Förstört hennes..”

Joakim Lundell, 37, och hans hustru Jonna Lundell, 29, har byggt upp ett riktigt imperium och är bland de största profilerna på sociala medier.

Under årens lopp har de haft fullt upp med Youtube men även tv-program som Familjen Lundell, Lundellhuset och Spökjakt.

Förra året gjorde Joakim också sin långfilms-debut som producent för filmen Feed, som gjorde total succé på alla biografer runt om i landet. De vann även Publikpriset Guldbaggegalan 2023. Joakim har alltid haft en dröm om att ta sig in på vita duken och nyligen släpptes uppföljaren Canceled som också gjort stor succé.

Därför ville inte Joakim Lundell ha fler barn

Tillsammans med Jonna har Joakim barnen Lunabelle, 5, och Lionel, 3. De har tidigare varit överens om att de känner sig klara med barn.

– Kanske om väldigt många år, men just nu så är jag väldigt, väldigt nöjd med de två busfröna jag har och det tar upp det mesta av tiden, sa Joakim för två år sedan på sin Instagram-story.

Annons

Jonna har dessutom gjort operationen "Mommy makeover" som man kan göra efter en graviditet och kan till exempel innebära fettsugning, bröstlyft eller fastare former.

Men nu verkar det som att de börjat tänka om.

Joakim och Jonna har nämligen börjat skala ner på jobben inom tv. I våras meddelade de att Spökjakt tyvärr kommer läggas ned efter den senast inspelade säsongen.

– Jag har ju sagt att det här får bli sista säsongen med Spökjakt, det har jag varit öppen med och att jag vill göra andra saker. Sedan så stänger jag inte dörren för framtiden, kanske en ny reboot Spökjakt 2.0 i framtiden ifall man blir sugen. Men som jag känner just nu så får det här bli sista säsongen för nu, sa Joakim i deras podd.

Joakim Lundells nya ord om fler barn: ”Utrymme för ett 3:e barn”

Men tillbaka till barnfrågan. Nu när tv-uppdragen lugnat ner sig ser situationen plötsligt annorlunda ut för paret och nu kan Joakim avslöja för Hänt att de går i tankarna att skaffa ett tredje barn!

”Vi får se i framtiden, vi har absolut pratat om det med varann. Men inget är bestämt. Nu när vi ändrat om våra liv och rutiner rejält så finns ju ett helt annat utrymme för ett 3:e barn”, skriver Joakim i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons