ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Jonna Lundell använder rullator efter operationen – bilderna visar

24 jan, 2023 
JONNA LUNDELL
Jonna Lundell har nyligen gått igenom en ganska omfattande operation som lett till att hon har ont och går med rullator.
Nu berättar hon för Hänt om måendet.
”Det är en stor operation jag gjort”, skriver hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra periodenBrand logo
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

Jonna Lundell, 28, är en av Sveriges absolut största influencers och tillsammans med maken Joakim Lundell, 37, driver hon Youtube-kanalen Familjen Lundell.

Jocke och Jonna har byggt ett imperium de senaste åren och de har stora framgångar med sina olika tv-program. Spökjakt och Hide and Seek är bara några av succérna. Dessutom vann Jockes långfilm Feed Guldbaggens publikpris på Guldbaggegalan 2023.

Jocke och Jonna är med andra ord väldigt öppna och delar gärna med sig av privatlivet. För dem som följt paret länge är det allmänt känt att Jonna gjorde en bröstförminskning för massa år sedan, som inte blev så bra. Nu har Jonna gjort en ny operation.

Jonna Lundell om anledningen till operationen

I en video på Youtube berättar Jonna om operationen, som är ganska omfattande. Det hela börjar egentligen med den misslyckade bröstförminskningen 2014.

Annons

– Jag har ju alltid haft väldigt stora bröst och det har varit väldigt påfrestande för min rygg, mina bröst var olika storlekar. Så därför valde jag att göra en bröstförminskning på mitt ena bröst, det blev jättefult och mycket komplikationer. Det var inte alls bra gjort över huvudtaget, förklarar hon i videon och fortsätter:

– Men jag gjorde det och det blev väldigt fult och jag gick tillbaka och gjorde om det, det blev också väldigt fult. Men då kände jag att nej, jag kommer inte göra om det här utan jag kommer leva med det här nu. Sedan förhoppningsvis kommer jag få ett eller två fina barn och sedan därefter kommer jag liksom prioritera min kropp allt eftersom.

Därför har Jonna Lundell gjort operationen ”Mommy makeover”

Och detta har lett till var hon står idag. Nu känner Jonna att det är dags att prioritera sig själv lite, då ryggsmärtan både begränsar henne och gör ont. Dessutom upptäckte hon att det skiljer 14 cm mellan hennes magrutor, något som blev avgörande för en ny operation.

Annons

– Så jag kände att jag inte bara ska göra en bröstförminskning utan jag ska nog kanske göra något som heter mommy makeover. Det är ett populärt ingrepp som man gör efter en graviditet om man känner att man vill eller behöver. Det kan innebära till exempel en bukplastik där eventuella magmuskler sys ihop då och en bröstförstoring och bröstlyft, eller så kan man ju då kombinera allt det här, säger hon i videon.

Jonna Lundell om operationen – därför har hon rullator

När Hänt når Jonna berättar hon hur hon mår nu efter operationen.

”Det är en stor operation jag gjort och därmed är återhämtningen ganska lång. Jag har fortfarande ont men det går att dämpa med piller men eftersom att jag inte gillar känslan av att vara hög eller påverkad av något så vill jag helst inte ta tabletter mer än Alvedon typ.”, skriver hon till Hänt och fortsätter:

”Jag lyssnar på min kropp och gör inte mer än vad jag klarar av. Men allt ser bra ut så det är jag tacksam för.”

Annons

Något som många har reagerat på är att Jonna nu går runt med hjälp av en rullator. För Hänt förklarar hon nu att det är på eget initiativ och faktum är att den är ett otroligt bra hjälpmedel.

”Rullatorn är inte nödvändig utan snarare bara ett hjälpmedel för att kunna ta mig fram enklare utan att kroppen ska ta för mycket stryk. Så rullatorn är helt mitt intiativ för att jag vill kunna röra på mig. Men jag känner redan nu att jag kan stå mer rakt och kunna gå längre sträckor utan att få ont”, skriver Jonna till Hänt.

JONNA LUNDELL

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons