Jonna Lundell om mystiska hudförändringen: ”Jobbigt”

Jonna Lundell om nya barnplanerna med Joakim Lundell.
Jonna Lundell lider av utslag på hela kroppen. Nu skriver hon ett blogginlägg där hon berättar hur hudåkomman påverkat henne.
Annons

Joakim Lundell, 33, och Jonna Lundell, 24, blev föräldrar för första gången i höstas. Efter fem års försök blev de äntligen med barn, vilket de delade med sig av i en video på Youtube i februari förra året.

Graviditeten blev dock ingen lätt historia. Flera gånger fick paret uppsöka sjukhus akut, för att försäkra sig om att både Jonna och bebisen mådde bra. Jonna Lundell drabbades dessutom av förlossningspsykos i slutet av graviditeten och tvingades i samma veva byta sjukhus från ett i Stockholm till ett i Norrköping på grund av platsbrits. Den 28 oktober föddes lilla Lunabelle och Jonna har efter det mått bättre och bättre.

Annons

Nu kommer dock nästa bakslag. I ett inlägg på sin blogg skriver Jonna att hon nu har fått utslag över hela kroppen.

Annons

”Det är röda svullnader och det ser liksom lite rödblommigt ut på vissa ställen medan på andra ställen är det en svullen upphöjdnad som är röd och endel är vita. Det kliar som faaaan och där det är värst är under högra foten”, skriver hon.

Jonna Lundells bilder på utslagen

Hon vet inte alls varifrån de kommer, men har ännu inga planer på att uppsöka läkare så länge de inte blir värre.

”Men det är väldigt jobbigt att det kliar så mycket som det gör.” skriver hon.

Jonna Lundell har lagt ut bilder på handleder, ben och armbågar som är täckta av fläckiga utslag. Hon berättar att det är svårt att få med allting och att bilderna inte gör sig rättvisa.

I en kommentar till inlägget skriver en läsare att hon lider av samma problem men konstant skjuter upp läkarebesök. Jonna lovar då att uppdatera så fort hon vet vad det är för utslag.

Annons

”Håller med dig om att man hela tiden skjuter upp att boka läkartid”, skriver hon.

Vi hoppas att Jonna snart mår bättre!

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…