Artikeln innehåller reklamlänkar

Jonna Lundells nya gravidbeslut: Då skaffar vi barn igen

Jonna Lundell om nya barnplanerna med Joakim Lundell.

Dags för barn nummer två? 3,5 månader efter dotterns födsel berättar Jonna Lundell om nya bebisplanerna med maken Joakim Lundell.

I slutet av oktober blev Youtube-stjärnorna Joakim Lundell, 33, och Jonna Lundell, 24, föräldrar för första gången. Till världen kom dottern Lunabelle och hennes födsel var väldigt efterlängtad. Innan Lunabelle kom till hade Joakim och Jonna försök bli med barn i flera års tid, men utan framgång. Därför blev det en känslosam stund för paret när det graviditetstestet äntligen var positivt.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Graviditeten var dock ingen dans på rosor. Flera gånger fick paret besöka sjukhus för att säkerställa att allt stod rätt till med både Jonna och barnet i magen. De sista dagarna innan förlossningen drabbades Jonna även av en förlossningspsykos och fick i samma veva flyttas till förlossningen i Norrköping på grund av platsbrist i Stockholm.

Men allt slutade bra. Lunabelle föddes och Jonnas mående gick snabbt från dåligt till bra. Däremot hade de sista tuffa dygnen satt sina spår i henne. Kort efter förlossningen berättade Jonna i en intervju med Expressen att hon kände en rädsla över att bli gravid igen på grund av det hon gått igenom.

– Till de som skrev: ”men snälla, du är bara några dagar över tiden” kan jag bara säga: håll käften! De som inte upplevt det kan inte förstå. Det finns inget som har tagit mer kål på mig. Jag trodde aldrig att det skulle vara så jobbigt. Det skrämmer mig, för jag vill ju ha fler barn, sa hon till tidningen.

Men bebissuget kom snabbt tillbaka och bara någon månad senare skrev Jonna på sin blogg att hon redan längtade efter barn nummer två.

”Det skulle inte skada att ha en till liten sötnos snart. Men samtidigt så vill man ju lägga allt fokus på Lunabelle och lära känna henne till 100% och inte må skit i en graviditet under tiden”, skrev hon.

Skämtade om en ny graviditet

Nyligen började Joakim och Jonnas fans spekulera kring om paret återigen blivit med barn. Spekulationerna grundade sig i en kommentar som Joakim skrivit på Jonnas till en bild på Lunabelle som Jonna lagt ut på Instagram.

”Snart ska hon bli storasyster”, skrev Joakim.

Kommentaren togs senare bort, och det skulle visa sig att allt handlade om ett skämt från Jonnas sida. Hon hade lurat Joakim att hon var gravid igen, vilket inte bemöttes väl av fansen.

Men tanken på ett syskon till Lunabelle är inte långt borta. På bloggen skriver nu Jonna om hur bebisplanerna ser ut idag.

”Jag är ju väldigt bebissugen men samtidigt så vill jag inte aktivt försöka redan nu. Händer det så händer det och det skulle absolut inte göra någonting men jag vill helst börja försöka i sommar typ”, skriver hon i ett inlägg.

Samtidigt avslöjar Jonna att hon redan börjat shoppa saker till nästa bebis.

”Jag kan verkligen inte hålla mig om jag ser något sött. Dock så har jag bara handlat begagnat så jag har inte sprungit runt i affärer eller så haha. Jag har ju sparat mycket ifrån Lunisen men vissa saker har bara vart ’åhh jag måste ha’. Och då får det bli till nästa bebis för Lunabelle har alldeles för mycket kläder redan!”, skriver Jonna Lundell.

LÄS MER: 3 månader efter förlossningen – Jonna Lundell om förändringen i relationen

LÄS MER: Jonna Lundell om hemligheten bakom dotterns unika mellannamn

LÄS MER: TÄVLING: VINN BILJETTER TILL MELLO-FINALEN!

FOTO: TT/Jessica Gow, TT/Karin Törnblom

FRÅN FÖRSTASIDAN