ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jonathan Näslund hoppar av Let's dance – därför tar han en paus

21 okt, 2022 
Jonathan Näslund i Let's dance 2022
Jonathan Näslund gjorde succé när han dansade med Marie Mandelmann i Let's dance 2022.
Nu tar proffsdansaren en paus från sin medverkan i programmet.
För Hänt avslöjar han orsaken till detta!
Annons
Maries framtidsbesked om Mandelmanns gård – så länge fortsätter deBrand logo
Maries framtidsbesked om Mandelmanns gård – så länge fortsätter de

I februari 2022 avslöjade TV4 vilka kändisar och proffsdansare tittarna skulle få följa i den stundande säsongen av Let's dance. Många blev rejält glada då det offentliggjordes att Marie Mandelmann, 58, skulle ställa upp i programmet ihop med Jonathan Näslund, 36.

Och succé blev det såklart! Marie och Jonathan landade på en hedrande tredjeplats i Let's dance 2022.

– Jag har haft en dröm hela livet att dansa, tänk att det skulle ta 58 år. Jag är så lycklig att jag har fått göra den här resan, sa Marie Mandelmann när hon tvingades lämna tävlingen efter semifinalen.

Malin Watson lämnar Let's dance

I finalen av Let's dance 2022 fick vi se Eric Saade och Katja Lujan Engelholm göra upp mot Filip Dikmen och Linn Hegdal. Det blev till slut Eric och Katja som fick lägga beslag på den berömda glasskon och glädjen var total!

Annons

Men finalen bestod inte bara av lycka. Dagar innan det var dags meddelade Malin Watson, 50, att dansen på finalkvällen skulle bli hennes sista i Let's dance någonsin.

”Det har varit en ära att få vara en del av denna fantastiska TV-produktion och underbara dansfamilj. Jag tror att jag är den äldsta proffsdansaren i världen som har vunnit Let's dance och den äldsta kvinnliga proffsdansaren i världen som har fått deltaga i denna magiska universella tv-produktion”, skrev hon på Instagram då.

För Hänt har Malin Watson dock hintat om att hon är sugen på att ta plats i Let's dance-juryn, så det återstår att se om vi får se henne i rutan i vår ändå!

Jonathan Näslund tackar nej till Let's dance 2023 – ska bli pappa igen

Snart är det alltså dags för ännu en omgång av Let's dance. Ännu har TV4 inte avslöjat vilka kändisar och proffsdansare vi kommer att få följa, men något som är säkert är att Malin inte är en av dem.

Annons

Nu meddelar en annan Let's dance-profil att han tar en paus från sin medverkan i det populära TV4-programmet. Det handlar då om Jonathan Näslund, som alltså dansade ihop med Marie Mandelmann förra säsongen.

Beslutet att hoppa av Let's dance grundar sig i att Jonathan ska bli pappa igen! För Hänt berättar han om de stora händelserna.

”Har alltid velat ha en stor familj och nu blir det verkligen huset fullt. Är beräknad på nyårsafton så får se om det blir ett gott slut eller gott nytt”, skriver Jonathan Näslund och fortsätter:

”Jag har tackat nej till vårens säsong av Let's dance då jag känner att jag vill fokusera helt på familjen. Men hoppas på en ny säsong 2024”.

Jonathan och hustrun Oksana Näslund har två barn sedan tidigare.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons